Το δράμα με τη Meghan Markle συνεχίζεται: Το άσχημο παρατσούκλι και το κακό κλίμα στο παλάτι

Πατούλια Κατερίνα
Το δράμα με τη Meghan Markle συνεχίζεται: Το άσχημο παρατσούκλι και το κακό κλίμα στο παλάτι

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη Μeghan μέσα στο παλάτι;

Ακόμα ένα μέλος του προσωπικού της Meghan Markle στο παλάτι έχει παραιτηθεί και ετοιμάζεται να φύγει με τη νέα χρονιά.

Όπως αποκαλύπτει το Express.uk δεν είναι τυχαίο πως η Markle έχει πάρει ένα άσχημο παρατσούκλι από τον κόσμο που εργάζεται στο παλάτι και όλοι φαίνεται πως αναφέρονται σε αυτήν ως η Δύσκολη Δούκισσα.

Τον προηγούμενο μήνα παραιτήθηκε η προσωπική βοηθός της Meghan, Melissa Touabti που άντεξε μόνο έξι μήνες στο εν λόγω πόστο.

Εν τω μεταξύ, την παραίτησή της υπέβαλλε και η Samantha Cohen Που ήταν υπάλληλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας για 17 χρόνια και που την τελευταία χρονιά συνεργάστηκε αποκλειστικά με την Markle για να την βοηθήσει να εξοικειωθεί στο πρωτόκολλο και την κουλτούρα των Βρετανών και η οποία θα αποχωρήσει μέσα στην άνοιξη.

Πηγή από το παλάτι ανέφερε στην εφημερίδα πως η Meghan όσο γλυκιά κι αν δείχνει είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Σε συνδυασμό με τις ορμόνες της πρώτης της εγκυμοσύνης, οι φήμες θέλουν την 37χρονη Markle να μην μπορεί να κοιμηθεί, να κάνει yoga στις 4 το πρωί και να ζητά βοήθεια από το προσωπικό σχεδόν σε όλα.

Σύμφωνα με την συγγραφέα Penny Junor και την συνέντευξη που έδωσε στο Sky News, η Μeghan σίγουρα δεν έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της:

«Είναι ξεκάθαρο πως κάτι πάει στραβά. Η Meghan δυσκολεύεται πολύ κι αυτό φαίνεται. Η ζωή της είναι εντελώς διαφορετική και είχε μάθει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει αλλά έχει μπει πια σε έναν ρόλο όπου υπάρχει ανταγωνισμός και δεν ελέγχει 100% τις πράξεις της».

Διάβασε ακόμα: H Selena Gomez βγήκε επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική και επέστρεψε ήδη στο Instagram