Η νέα κίνηση ματ του Παλατιού για να προστατεύει την Meghan Markle από εδώ και πέρα

Η νέα κίνηση ματ του Παλατιού για να προστατεύει την Meghan Markle από εδώ και πέρα

Το τρομαχτικό γεγονός που αποτέλεσε την αιτία

Η Meghan Markle είναι ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που φαίνεται ότι, πέρα από τον τίτλο που κατέχει πια, παραμένει ένας άνθρωπος με απλές και καθημερινές συνήθειες, όπως για παράδειγμα, το ότι έκλεινε μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου της. Ναι, ξέρουμε. Για τον μέσο άνθρωπο, δεν αποτελεί και κοσμοϊστορικό γεγονός, αφού είναι κάτι που κάνουμε χωρίς καν να σκεφτόμαστε, αλλά τι να γίνει που δεν περιλαμβάνεται στους βασιλικούς κανόνες;

Από εδώ και στο εξής, όμως, αυτή η πρωτοτυπία της Δούκισσας του Sussex σταματά, αφού μετά το τροχαίο του Πρίγκιπα Φιλίππου, το παλάτι αποφάσισε την αύξηση των μέτρων ασφαλείας. Έτσι, η Meghan θα μπαίνει και θα βγαίνει από το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινείται χωρίς να ανοιγοκλείνει την πόρτα της, πράγμα που θα αναλάβουν οι αρμόδιοι, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη.

Μπορεί να μη φαίνεται λογικό, όμως μην ξεχνάς ότι οι ίδιοι κανόνες ορίζουν τα βασιλικά μέλη τις περισσότερες φορές να μη φορούν ζώνη. Αυτό συμβαίνει ώστε σε περίπτωση ανάγκης να μπορούν να έχουν μία εύκολη διαφυγή χωρίς να πρέπει να βάλουν ή να βγάλουν τις ζώνες τους, καθώς χρειάζεται περισσότερη ώρα. Αυτός είναι κι ο λόγος που ο Πρίγκιπας Φίλιππος εθεάθη χωρίς να φοράει τη δική του ζώνη όταν έπαθε το τροχαίο.