Ναταλία Γερμανού: Οι πρώην, τα δανεικά και οι... αποκαλύψεις!

Ναταλία Γερμανού: Οι πρώην, τα δανεικά και οι... αποκαλύψεις!

Μίλησε για όλα η παρουσιάστρια

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Τρίτης η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Θάνο Καλλίρη και την εποχή που του ζητούσε δανεικά… Συγκεκριμένα η Ναταλία είπε:

«Ήμουν πολύ μικρή! Πάρα πολύ μικρότερη του… Τρία ολόκληρα χρόνια με περνούσε, τέσσερα ίσως. Εκείνος ήταν ήδη ένας φτασμένος τραγουδιστής. Έβγαζε πάρα πολλά λεφτά. Εγώ τότε το καημένο δούλευα μόνο σε ένα περιοδικό και έκανα μεταφράσεις και στο τέλος του μήνα επειδή ήμουν λίγο σκορποχέρα του έλεγα «περισσεύει κανά φράγκο θείο;» Η Ναταλία παραδέχτηκε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ότι υπήρχε σύντροφός της ο οποίος της ζήτησε δανεικά αλλά τελικά εκείνη δεν του τα έδωσε.

«Έτυχε και αυτό. Μου ζήτησε. Η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησε ένα ποσό που ήταν πέραν του δέοντος μεγάλο, είπα ότι δεν μπορώ, γιατί δεν ήταν και σύντροφος ζωής και δεν προχώρησα στην δανειοδότηση. Μου είπε «ναι, καταλαβαίνω». Συνέχισε η σχέση, δεν διεκόπη. Μετά μου είπε ότι «δεν το ζήτησα σοβαρά, πλάκα έκανα». Δεν μου το ζήτησε για κάτι που ήταν πολύ σοβαρό, λόγος ανάγκης, εφορίας, να τον κλείσουν φυλακή και είπα «τώρα δεν νομίζω να σοβαρολογείς». Και μου είπε «όχι μωρέ αγαπούλα, πλάκα κάνω» και το γύρισε κατευθείαν στην πλάκα», είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στο βίντεο που ακολουθεί.