Έφτασε το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τη Meghan Markle και θα προβληθεί αύριο

Έφτασε το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τη Meghan Markle και θα προβληθεί αύριο

Η αδερφή της δε λέει να σταματήσει την επίθεση που της κάνει

H ιστορία της Meghan Markle με την οικογένειά της κι ο σκληρός πόλεμος που έχει ξεκινήσει φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Ακόμη και το γράμμα που έγραψε στον πατέρα της, εκφράζοντας τη στενοχώρια της για όλα τα δυσάρεστα συμβάντα μεταξύ τους και παρακαλώντας τον να σταματήσει να μιλάει με αρνητικά σχόλια για την ίδια στον Τύπο, μάλλον δεν άγγιξε τους συγγενείς της καθόλου.

Η αδερφή της, Samantha Markle, ειδικά κάθε φορά που μιλάει σε κάποιο Μέσο θα βρει να πει κάτι για να κακολογήσει την αδερφή της. Το νέο της «κατόρθωμα» είναι ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί αύριο στο Channel 9, κατά το οποίο λογικά περιμένουμε να δούμε τη Samantha πιο επιθετική από ποτέ. Στο promo που κυκλοφόρησε ακούγεται να λέει:

«Δεν έχει καρδιά, γιατί (αν είχε) θα έκανε ο,τι μπορούσε να τον κάνει να νιώσει άνετα και θα ήταν στοργική και καταδεχτική και θα σιγουρευόταν ότι θα τον κάνει να νιώσει άνετα στην προχωρημένη του ηλικία»

Δε δίστασε, μάλιστα, να αναφερθεί στο διάσημο γράμμα, όπου η Δούκισσα έλεγε ότι ο μπαμπάς της «ράγισε την καρδιά της σε ένα εκατομμύριο κομμάτια».

«Ραγισμένη καρδιά; Η δική του καρδιά είναι ραγισμένη. Δεν μπορεί να μετατρέψει τον εαυτό της στο θύμα εδώ»

Δεν ξέρουμε τι άλλο θα πει η Samantha στο ντοκιμαντέρ αλλά πρέπει να ετοιμαζόμαστε για πολύ σκληρά λόγια.