Πρίγκιπας William: Έστειλε φωτογραφία στους fans του, και δεν φαντάζεσαι τι είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας William: Έστειλε φωτογραφία στους fans του, και δεν φαντάζεσαι τι είναι

Και σίγουρα δεν πάει το μυαλό σου

Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton πριν από μερικές ημέρες εθεάθησαν να ταξιδεύουν για τη Σκοτία με κανονική πτήση, παρέα με τα παιδιά τους και απλούς πολίτες, κάνοντας τους πάντες να τους συγκρίνουν με τον Harry και τη Meghan, οι οποίοι έκαναν δύο ταξίδια με ιδιωτικό τζετ.

Και το royal ζεύγος επέστρεψε από το Balmoral πίσω στο Kensington και πάλι με κανονική πτήση. Όσο όμως ήταν εκεί, ο William έστειλε μια φωτογραφία στους fans του, μαζί με ένα μήνυμα προς αυτούς. Και δεν φαντάζεσαι τι φωτογραφία έστειλε ο δούκας του Cambridge.

Τον Ιούνιο ο William και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας είχε τα γενέθλιά του, και παρά το γεγονός πως έχουν περάσει δυο μήνες από τότε, έστειλε στους fan του ευχαριστήριες κάρτες. Ναι ναι, καλά διάβασες. Ο φάκελος που έστειλε ο William σε όσους τους έστειλαν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του, περιλάμβανε μια φωτογραφία του, από τη συνέντευξη που είχε δώσει το 2017 στο Βρετανικό GQ και την οποία είχε χρησιμοποιήσει τόσο πέρυσι, όσο και στις απαντήσεις του 2017.

Εκτός από την κάρτα μέσα υπήρχε κι ένα μήνυμα που έλεγε: «Ο δούκας του Cambridge είναι πολύ ευγνώμων σε εσάς για τις ευχές που στείλατε για τα 37α γενέθλιά του. Ήταν μία πολύ όμορφη κίνηση εκ μέρους σας και γι’ αυτό ο Αυτού Υψηλότης σας στέλνει τις θερμότερες ευχαριστίες και τις καλύτερες ευχές του.»