Αυτοί είναι οι 9 γάμοι που googl-άραμε περισσότερο το 2019: Μαντεύεις την πρώτη θέση;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτοί είναι οι 9 γάμοι που googl-άραμε περισσότερο το 2019: Μαντεύεις την πρώτη θέση;

Πάει καθόλου το μυαλό σου;

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Google ανακοίνωσε τα trends της χρονιάς που μας αφήνει και οι κατηγορίες ήταν πολλές. Μπορεί πριν από λίγες ώρες να μάθαμε ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που εμείς εδώ στην Ελλάδα ψάξαμε περισσότερο, όμως η λίστα δεν σταματάει εκεί. Για κάθε χώρα υπάρχουν πολλές διαφορετικές κατηγορίες και σε μία από αυτές θα επικεντρωθούμε στο κείμενο αυτό.

Το 2019 είχε πολλές εγκυμοσύνες, είχε χωρισμούς, είχε όμως και γάμους. Κι έχουμε τη λίστα με αυτούς τους δέκα γάμους που ο κόσμος έψαξε περισσότερο στο διαδίκτυο για να μάθει. Προφανώς και δεν αναφερόμαστε σε ελληνικά ζευγάρια, αλλά σε ζευγάρια της άλλης πλευράς τους Ατλαντικού. Και ας είμαστε ειλικρινείς, δεν ήταν λίγες οι εκπλήξεις που μας έκαναν φέτος οι celebrities.

Ποιοι είναι όμως οι εννέα γάμοι τους οποίους googl-άραμε το 2019; Πάει καθόλου το μυαλό σου; Δεν θέλουμε να σε ταλαιπωρήσουμε άλλο ή να σε κρατήσουμε σε αγωνία, πάτα τη gallery που ακολουθεί, κι ετοιμάσου να μάθεις ποια ήταν αυτά τα ζευγάρια που μας έκαναν φέτος την έκπληξη και είπαν το «yes I do».