Το βίντεο που αποδεικνύει όλη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το βίντεο που αποδεικνύει όλη την αλήθεια για την  εγκυμοσύνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μπορείς όμως να βρεις με ποια μοιάζει τρομερά σε αυτό;

Το Greece’s Next Top Model μπορεί να τελείωσε, όμως το Instagram account είναι η πλατφόρμα που μας βοηθάει να βλέπουμε λίγο πιο συχνά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που «χάσαμε» για την ώρα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η κριτής του reality μοντέλων μας απασχόλησε λίγο περισσότερο τη βραδιά του τελικού, στο live κομμάτι κυρίως, αφού το ντύσιμο της, πυροδότησε φήμες εγκυμοσύνης.

Το Twitter τρελάθηκε μόλις την είδε με το λευκό της outfit, το οποίο έκρυβε την περιοχή της κοιλιάς της, και φυσικά τα σχόλια εστίασαν περισσότερο στο αν η Ηλιάνα έκρυβε κάποια εγκυμοσύνη, παρά στις δύο νικήτριες και το κολλημένο ξανά, σύστημα. Λίγες ημέρες μετά μία ακόμη φωτογραφία της Ηλιάνας έριξε ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά και στη φημολογία, χωρίς εκείνη να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει κάτι.

Ήρθε η ώρα όμως η μελαχρινή καλλονή να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και μάλλον εμμέσως να μας δώσει μία απάντηση. Πριν από λίγες ώρες η Ηλιάνα ανέβασε στο Instagram account της ένα boomerang video, στο οποίο κατά βάση μας δείχνει το hair look της, όμως δεν μπορείς να μη δεις το σώμα της.

Και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, τίποτα δεν δείχνει την Ηλιάνα να είναι έγκυος. Η κριτής του GNTM φορά τζιν παντελόνι και ένα λευκό τοπ μέσα από αυτό και η κοιλιά της είναι ίσως πιο fit από κάθε άλλη φορά. Και αυτό μάλλον είναι και η απόδειξη πως η Ηλιάνα δεν είναι έγκυος. Ωστόσο μήπως παρατήρησες κάτι άλλο;



Σου θυμίζει κάποια άλλη μήπως σε αυτό το βίντεο; Μία όμορφη παρουσιάστρια που θαυμάζεις; Παρατήρησε τη ξανά και πες μας, δεν μοιάζει πολύ με τη Μαρία Μενούνος σε αυτό το βίντεο;