Το βίντεο απόδειξη πως ο Harry και η Meghan σχεδίαζαν την παραίτηση μήνες πριν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το βίντεο απόδειξη πως ο Harry και η Meghan σχεδίαζαν την παραίτηση μήνες πριν

Δες το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινά, και φυσικά το θέμα συζήτησης παραμένει ακόμη η απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, η οποία σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε πως δεν ήταν καθόλου ξαφνική. Πρώτα η συνέντευξη του Harry από το 2017 (πριν τον αρραβώνα) που υπονόησε πως θα ήθελε μια πιο φυσιολογική ζωή, και τώρα το βίντεο αυτό από τον περασμένο Ιούλιο που αποδεικνύει πόσο καιρό πριν το σχεδίαζαν και πόσο συνειδητοποιημένοι ήταν πριν το ανακοινώσουν.

Όπως θα θυμάσαι, σου αναφέραμε χθες πως η Meghan Markle έχει ήδη βρει τη νέα δουλειά της, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Disney για να κάνει ένα voiceover. Ακόμη και η δουλειά αυτή φαίνεται πως είχε προταθεί και συζητηθεί μήνες πριν, αφού κυκλοφόρησε βίντεο, με τον Harry και τον CEO της Disney να συζητούν για το συγκεκριμένο θέμα.

Τον περασμένο Ιούλιο η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry τον Ιούλιο παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του Lion King, κι εκεί φυσικά ήταν και ο CEO της Disney. Υπάρχει λοιπόν βίντεο, που δείχνει τον Harry να συζητά με τον Bob Iger και να του λέει πως η Meghan κάποτε έκανε voiceovers και πως θα την ενδιέφερε πολύ να το ξανακάνει, με τον Bob να βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την πρόταση.

«Ξέρετε πως κάνει voiceovers»; ρωτά ο δούκας του Sussex τον CEO με εκείνον να απαντά αρνητικά, αλλά και με έκπληξη. Στη συνέχεια ακούγεται ο Bob Iger να λέει πως είναι πολύ ενδιαφέρον, και πως θα ήθελε πολύ να το δοκιμάσουν. Και ναι προφανώς θέλουμε κι εμείς, κι ανυπομονούμε να δούμε αυτή τη δουλειά όταν πραγματοποιηθεί.