Oι διακοπές των αγαπημένων μας ποδοσφαιριστών στην μαγευτική Κρήτη

Oι διακοπές των αγαπημένων μας ποδοσφαιριστών στην μαγευτική Κρήτη

Παρέλαση της αφρόκρεμας του ποδοσφαίρου στην Κρήτη με άρωμα πράσινο.

Μπορεί τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα να μετράνε αντίστροφα για να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες των ομάδων, αλλά οι αθλητές βρίσκουν τον χρόνο και την διάθεση να διασκεδάσουν και να κάνουν τις βουτιές τους μακριά από τηλεοπτικά συνεργεία και paparazzi.

Το Queen.gr εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τον διευθυντή εστίασης Ευάγγελο Μητσοτάκη που φιλοξένησε στο Daios Cove Luxury Hotel τον Γιούρκα Σειταρίδη και τον Γιώργο Καραγκούνη που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό. Οι δύο παίχτες χαλάρωσαν και απήλαυσαν όλες τις ανέσεις του συγκροτήματος και το γυμναστήριο. «Δεν είναι στρατηγική του ξενοδοχείου να υπάρχουν φωτογράφοι και να βγαίνει στην δημοσιότητα ποιος είναι εδώ και τι κάνει. Οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν φύγει και επειδή εκτιμώ την δουλειά σας και την διακριτικότητά σας παραχωρώ από το αρχείο μου κάποιες φωτογραφίες» μας λέει ο κύριος Μητσοτάκης που είχε την τιμή να γνωρίσει από κοντά και τον Martin Petrov που είναι αυτή την στιγμή ένας από τους καλά πληρωμένους αθλητές παγκοσμίως στην Αγγλία.

Να τονίσουμε ότι από εκεί παρέλασε και ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Άγγελος Χαριστέας. Μέσα στον Ιούλιο φημολογείται ότι ένα μεγάλο αστέρι της Μπαρτσελόνα θα περάσει ένα τριήμερο σε μια από τις υπέροχες σουίτες του συγκροτήματος μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του.