Μόλις έγινε γνωστό ποιο είναι το εγγόνι που αντιπαθεί η Ελισάβετ, και δεν είναι ο Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις έγινε γνωστό ποιο είναι το εγγόνι που αντιπαθεί η Ελισάβετ, και δεν είναι ο Harry

 Πάει κάπου το μυαλό σου;

Η βασίλισσα Ελισάβετ «χάνει» ένα από τα αγαπημένα της εγγόνια, τον πρίγκιπα Harry, αφού αποφάσισε να αποχωρήσει από ανώτερο μέλος της οικογένειας και από τα royal καθήκοντα τον Απρίλιο. Ποιο όμως από τα εγγόνια της είναι αυτό που συμπαθεί λιγότερο η βασίλισσα;

Σε ένα πρόσφατο poll που έκανε το ξένο site, Express.co.uk η βασίλισσα ψηφίστηκε ως το πιο δημοφιλές άτομο της βασιλικής οικογένειας, με τον Κάρολο και την Καμίλα να είναι οι λιγότερο δημοφιλείς. Ποιο είναι όμως το μέλος της οικογένειάς της, που εκείνη συμπαθεί λιγότερο;

Σίγουρα δεν πάει ο νους σου, και ακόμη πιο σίγουρα δεν είναι ο πρίγκιπας Harry αυτός. Το πρώτο αγαπημένο της, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται είναι ο Peter Phillips, ο μεγάλος γιος της πριγκίπισσας Άννας, κόρης της Ελισάβετ, ο οποίος δεν έχει κάποιον επίσημο τίτλο, μιας και οι γονείς του αρνήθηκαν να του δώσουν. Ο χωρισμός του με την Autumn μάλιστα, μετά από 12 χρόνια είναι κάτι που την έχει στεναχωρήσει πολύ.

Όπως γνωρίζεις εδώ και αρκετό καιρό, ο Harry είναι επίσης είναι ένα από τα αγαπημένα της εγγόνια, που ουκ ολίγες φορές τους έχουμε δει μαζί. Είναι επίσης γνωστό όμως, πως η Ελισάβετ βάζει το καθήκον πάνω από όλα στη ζωή της. Πολλοί είναι αυτοί που υποθέτουν πως ο William είναι ο αγαπημένος της βασίλισσας, όμως κάνουν λάθος.

Παρόλο που δουλεύει στενά με τη γιαγιά του και η βασίλισσα έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής της με την καθοδήγηση του για την ημέρα που θα πάρει το θρόνο, ο δούκας του Cambridge έχει χάσει την ετικέτα του αγαπημένου της εγγονού. Η καθοδήγηση έχει κάνει τη φύση της σχέσης τους πολύ πιο σοβαρή από ότι είναι με τα άλλα εγγόνια της, και αυτό λόγω του ότι είναι διάδοχος του θρόνου.

Δεν το περίμενες έτσι;