Who run the world? Meghan Markle! Εμφανίστηκε με κόκκινο φόρεμα και μας έβαλε φωτιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Who run the world? Meghan Markle! Εμφανίστηκε με κόκκινο φόρεμα και μας έβαλε φωτιά

Υπέρτατη, υπερκαλλονή, κούκλα!

Η Meghan Markle αυτές τις μέρες που είναι και οι τελευταίες ως royal μέλος σε events, έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Μετά από δύο εκπληκτικές εμφανίσεις στα Endeavour Awards και στο Εθνικό Θέατρο την Πέμπτη, εχθές το βράδυ μας έκανε απλά να υποκλιθούμε στο μεγαλείο, την κομψότητα και την ομορφιά της.

Όχι πως είμαστε #teamMeghanMarkle αλλά εχθές τα έδωσε όλα κυριολεκτικά. Υπάρχουν τόσες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αυτό που είδαμε, που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο μία. Η δούκισσα του Sussex και ο πρίγκιπας Harry παρευρέθηκαν στο ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής Mountbatten στο Royal Albert Hall και τα μάτια μας έκαναν καρδούλες μόλις την είδαμε.

Η έκφραση «φωτιά στα κόκκινα» είναι αυτή που περιγράφει επακριβώς την εμφάνιση της Meghan Markle στο χθεσινό event. Η δούκισσα του Sussex επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα Safiyaa, το οποίο συνδύασε με κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες Stuart Weitzman, κόκκινο τσαντάκι Manolo Blahnik και κόκκινα σκουλαρίκια Simone Rocha.



Είχε αφήσει τα μαύρα μακριά μαλλιά της ελεύθερα να πέφτουν στην πλάτη της και ήταν απλά μια καλλονή. Μία υπέρτατη θεά στα κόκκινα, που μας «έβαλε φωτιά» με την εμφάνισή της αυτή. Αν υπάρχει κάτι που θα μας λείψει από τη Meghan ως μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι αυτές οι εξαιρετικές εμφανίσεις της, που πάντα μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Αύριο έχει ακόμη μια εμφάνιση με τον Harry, εκεί που μετά από το Wimbledon το καλοκαίρι θα βρεθεί και πάλι μαζί με τη συννυφάδα της, Kate Middleton. Για να δούμε αύριο θα κλέψει την παράσταση από την Κate;

Για αυτή την εμφάνισή της πάντως βρήκαμε το ιδανικό quote από το τραγούδι της Beyonce, «Who run the world? Meghan Markle». Το Megxit έγινε με τη Meghan στα καλύτερά της!