Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος ψυχαναγκασμός της, και δεν πάει το μυαλό σου

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος ψυχαναγκασμός της, και δεν πάει το μυαλό σου

Ούτε που μπορείς να φανταστείς

Οι περισσότεροι celebrities Έλληνες ή μη, τώρα που βρίσκονται σπίτι τους ασχολούνται αρκετά με τα social media είτε κάνοντας live στα προσωπικά account τους, είτε παίζοντας το παιχνίδι με τις ερωτήσεις με τους followers τους. Όπως και να έχει, όποιον τρόπο από τους δύο και αν ακολουθούν μαθαίνουμε αρκετά πράγματα γι’ αυτούς που δεν γνωρίζαμε πριν.

Για παράδειγμα εχθές η Σίσσυ Χρηστίδου μας είπε πως ενώ ο γιος της έχει account στο tik tok κα του έχει ζητήσει να της εξηγήσει πως λειτουργεί αυτό, εκείνος δεν τη βοήθησε ιδιαίτερα και επίσης δεν την ακολουθεί. Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέφερε πως λογικά θα την κάνει και block αν συνεχίσει να τον ρωτάει πράγματα.

Σε ένα ακόμη live που πραγματοποίησε η παρουσιάστρια εχθές, μας αποκάλυψε και ποιος είναι ο ένας και μοναδικός ψυχαναγκασμός της. Αυτός που την τρελαίνει και δεν μπορεί με τίποτα να σκεφτεί ότι δεν θα ασχοληθεί μαζί του. Πάμε στοίχημα πως όχι μόνο δεν μπορείς να το βρεις, αλλά δεν μπορείς καν να φανταστείς για τι πράγμα μιλάμε.

Κάνε swipe στη gallery που ακολουθεί και θα μάθεις ποιος είναι ο ψυχαναγκασμός της παρουσιάστριας. Μπορείς μάλιστα να την ακούσεις να το παραδέχεται και μόνη της στο βίντεο που ακολουθεί.