Έτσι ευχήθηκε η Kim Kardashian στον Kanye West για την έκτη επέτειο του γάμου τους(photos)

Έτσι ευχήθηκε η Kim Kardashian στον Kanye West για την έκτη επέτειο του γάμου τους(photos)

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται.

Η διάσημη Αμερικανίδα Kim Kardashian, ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και σαν επιχειρηματίας χάρισε στους αμέτρητους followers της κάτι πολύ προσωπικό και ξεχωριστό για εκείνη.

Έκλεισε έξι χρόνια γάμου με τον σύζυγό της Kanye West και αποφάσισε να του ευχηθεί με collage φωτογραφιών στα insta stories της αλλά και με δύο σταθερές φωτογραφίες στο account της που «έσταζαν κυριολεκτικά μέλι».Το ζευγάρι αν και έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα με τις φήμες περί χωρισμού από ότι φαίνεται έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σενάριο και διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο με την αγάπη και την οικογένεια τους αλλά και τις επαγγελματικές επιτυχίες να τους περιτριγυρίζουν.

Πάντως οι φωτογραφίες που ανέβασε η Kim στο προσωπικό της προφίλ στο instagram ήταν όντως ρομαντικές και εκτός αυτού με την λεζάντα που τις συνόδευε φαίνεται ότι έχει ερωτευθεί παράφορα τον ράπερ Kanye και ναι, είναι η παντοτινή της αγάπη. Όπως έγραψε και η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας, μετράνε έξι χρόνια και θα είναι για πάντα μαζί μέχρι και το τέλος.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Kim στην παρακάτω gallery.