MasterChef 4: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή στο reality μαγειρικής που κανείς δεν περίμενε

MasterChef 4: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή στο reality μαγειρικής που κανείς δεν περίμενε

Η επόμενη εβδομάδα δεν θα είναι η καλύτερη για τους παίκτες

Έπειτα από δύο εβδομάδες επεισοδίων (μία ουσιαστικά για το MasterChef) ολοκληρώθηκε η Silver Week με τον Δημήτρη Μπέλλο να κερδίζει το Silver Award και το έπαθλο των 10 χιλιάδων ευρώ. Στον τελικό έφτασε μαζί με την σύντροφό του Μαρία Μπέη, όμως εκείνος ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Και κάπως έτσι επιβεβαιώθηκαν τα spoiler που ανέφεραν από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα το ποιος είναι ο νικητής.

Και αφού και αυτό το μίνι έπαθλο με άρωμα τελικού έφτασε στο τέλος του, ήρθε η ώρα οι παίκτες να επιστρέψουν στη γνωστή διαδικασία των πραγμάτων, τις δοκιμασίες τα mystery box, αλλά και τις αποχωρήσεις. Και αυτό που θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα πραγματικά δεν το περίμενε κανείς. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους παίκτες που σίγουρα δεν το περίμεναν, αλλά και στους τηλεθεατές που έχουν γίνει φανατικοί του reality μαγειρικής. Ξέρουμε θα σε σοκάρουμε με αυτό που θα διαβάσεις αλλά η εβδομάδα που έρχεται είναι γεμάτη αποχωρήσεις. Τι εννοούμε θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως. Θυμάσαι που κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο σου είχαμε αναφέρει την τελική εξάδα του παιχνιδιού;

Ε, ήρθε η ώρα να γίνει πράξη και να της δεις και στην τηλεόραση, όχι μόνο γραμμένη σε άρθρα. Όπως είδαμε από το trailer της Δευτέρας λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τρεις (3) αποχωρήσεις παικτών και κάπως αγχωθήκαμε με την απρόσμενη αυτή αλλαγή, μιας και περιμέναμε πως από τους εννιά που είναι τώρα θα φτάσουμε πιο ομαλά στους 6.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα έχουμε στο μυαλό μας και κάπως έτσι θα δούμε τριπλή αποχώρηση. Και ξέρουμε ήδη και ποιοι είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν. Αν θυμάσαι βασικά την τελική 6αδα, εύκολα μπορείς να βρεις ποιοι αποχωρούν.