Μπόσνιακ-Ρέμος: Ο φακός τους τσάκωσε στη Μύκονο πιο ερωτευμένους από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπόσνιακ-Ρέμος: Ο φακός τους τσάκωσε στη Μύκονο πιο ερωτευμένους από ποτέ

Δες πόσο ευτυχισμένοι είναι

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ τον Σεπτέμβριο κλείνουν δύο χρόνια παντρεμένοι. Τα χρόνια όμως που είναι μαζί δεν είναι μόνο δύο αλλά δέκα. Από το 2010 ο τραγουδιστής και η σχεδιάστρια μόδας είναι ζευγάρι, ενώ το 2015 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, τη 5 ετών σήμερα Ελένη Πασχαλίδη. Το ζευγάρι αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα της ελληνικής showbiz και ένα από τα αγαπημένα μας. Στο Instagram πάντα ανεβάζουν τις πιο super φωτογραφίες και μας δείχνουν συνεχώς το πόσο αγαπημένοι είναι μεταξύ τους.

Η αλήθεια βέβαια είναι πολύ σπάνια ανεβάζουν φωτογραφίες οικογενειακές, όταν όμως το κάνουν τα likes και τα σχόλια στο Instagram πέφτουν βροχή. Ένας μεγαλύτερος ενθουσιασμός βέβαια υπάρχει όταν στις φωτογραφίες αυτές βλέπουμε και την μικρή Ελένη με κάποιον τρόπο. Υπάρχουν και φορές βέβαια που ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει το διάσημο ζευγάρι σε εξόδους ή διακοπές και πραγματικά τα λόγια είναι λίγα για να τους περιγράψουμε. Κάπως έτσι συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο που ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν στη Μύκονο.

Ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι, το οποίο ήταν εντελώς casual ντυμένο, για την ακρίβεια φορούσαν τα μαγιό τους, περπατούσαν μαζί χέρι χέρι χαμογελαστοί και μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο αγαπημένοι και ερωτευμένοι είναι. Αυτή τη φορά βέβαια δεν ήταν μόνοι τους στο νησί των ανέμων. Μαζί με το ζευγάρι μίνι διακοπές έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τον οποίο ο φακός απαθανάτισε να κάθεται για καφέ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Στις φωτογραφίες αυτές η Υβόννη δεν είναι μαζί, όμως λίγο πιο πριν μας έχει χαρίσει κάποιες υπέροχες φωτό με τον σύζυγο της.

Η Υβόννη φορά λευκό μακρύ πουκάμισο και το μαγιό της και παρά το γεγονός πως δεν φαίνεται καθαρά, ομολογούμε πως δείχνει κορμάρα.