Θυμάσαι τον Smith από το Sex & The City; Με ψυχραιμία… δες πώς είναι σήμερα

Θυμάσαι τον Smith από το Sex & The City; Με ψυχραιμία… δες πώς είναι σήμερα

Πάρε βαθιά ανάσα και πάμε!

Υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές σειρές των ‘90s, η οποία αποθέωσε τον έρωτα, την μόδα και τη γυναικεία φιλία (αν και αυτό έχει αμφισβητηθεί έντονα). Προφανώς αναφερόμαστε στο Sex and The City, τη σειρά που μας έμαθε να αγαπάμε τα παπούτσια και το Cosmopolitan.

Εκτός από τις τέσσερις iconic πρωταγωνίστριες, πολλοί ήταν και οι δεύτεροι-αλλά εξίσου σημαντικοί ρόλοι- οι οποίοι έχουν εντυπωθεί στο υποσυνείδητο, όπως βέβαια εκείνος του Mr. Big, που τόσο ταλαιπώρησε την Carrie. Και αν ο Big θεωρήθηκε άντρας μπαγαπόντης και κόκκινο πανί για όλες τις φανατικές του show, υπήρξε και ένας άλλος άντρας, που όχι μόνο δεν ταλαιπώρησε τη γυναίκα που είχε στο πλευρό του, αλλά την στήριξε και την αγάπησε βαθιά. Αναφερόμαστε στο αγόρι της Samantha, Smith, o οποίος υποδύθηκε έναν ανερχόμενο ηθοποιό, με υπερβολικά εντυπωσιακό παρουσιαστικό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε γυναίκα εκείνη την περίοδο που να μην είναι ερωτευμένη, ή έστω ενθουσιασμένη, μαζί του, μιας και τα ξανθά του μαλλιά, τα μπλε του μάτια, το θεληματικό πηγούνι, το γυμνασμένο κορμί και τα σμιλεμένα οπίσθια (DEAR GOD) όσο να πεις βοηθούσαν σε αυτό!

Ο κατά κόσμον Jason Lewis, άφησε στην άκρη την υποκριτική και πλέον ασχολείται ενεργά με τον ακτιβισμό. Μάλιστα, εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης σε τηλεοπτικό σταθμό της Αυστραλίας, και το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο.

Είσαι έτοιμη να δεις πώς είναι ο κούκλος των ‘90s σήμερα; Δες την παρακάτω gallery: