«Απεγνωσμένα προδομένη»: δηλώνει η Ελισάβετ από τον Harry και την Meghan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Απεγνωσμένα προδομένη»: δηλώνει η Ελισάβετ από τον Harry και την Meghan

Τι ισχυρίζεται ο royal βιογράφος;

 

Νέα δικαστικά έγγραφα δημοσιοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από την αγωγή της Meghan Markle εναντίον της Mail on Sunday, στα οποία αποκάλυπτε ότι ένιωθε «απροστάτευτη» από τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Όπως αντιλαμβάνεσαι βέβαια, αυτό δεν ήταν κάτι που η βασίλισσα θα έπαιρνε ελαφρά τη καρδία. Σίγουρα θα το μάθαινε κάποια στιγμή, και φυσικά θα υπήρχε και η ανάλογη αντίδραση από τη μονάρχη.

Ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier ανέφερε στην Telegraph (μέσω του The Express): «Νομίζω ότι η βασίλισσα πρόκειται να στεναχωρεθεί πολύ από αυτό. Θα το αντιμετωπίσει, αλλά θα νιώσει απεγνωσμένα προδομένη. Έσπασε το πρωτόκολλο για να καλέσει την Meghan τα Χριστούγεννα στο Sandringham, πριν παντρευτούν ,και το ζευγάρι μετά το γάμο κατέληξε με ένα όμορφο σπίτι πολλών εκατομμυρίων λιρών στη μέση του Windsor Great Park. Κάποιοι θα αναρωτιούνται: «Τι περισσότερο ήθελαν;».

Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι με τη Meghan Markle και τον Harry, απλώς και μόνο επειδή έλαβαν μια χριστουγεννιάτικη πρόσκληση και ένα φανταχτερό σπίτι, δεν ακυρώνει τα συναισθήματά τους για το πώς οι βασιλείς χειρίστηκαν τις ιστορίες και τα δημοσιεύματα των Βρετανικών tabloids για τη Meghan. «Η Meghan Markle είχε γίνει αντικείμενο μεγάλου αριθμού ψευδών και καταστροφικών άρθρων από τα βρετανικά ΜΜΕ, ειδικά από τη Mail on Sunday που προκάλεσε τεράστια συναισθηματική αγωνία και ζημία στην ψυχική της υγεία. Καθώς οι φίλοι της δεν την είχαν ξαναδεί σε αυτήν την κατάσταση, ανησυχούσαν αρκετά για την ευημερία της, ειδικά επειδή ήταν έγκυος, χωρίς προστασία από τους royals ώστε να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της», ανέφεραν τα έγγραφα που έχει στα χέρια του το E! News.

Ειλικρινά, κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί τα συναισθήματα της Meghan κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ούτε καν η βασίλισσα, συγγνώμη! Οπότε μήπως δεν είναι σωστό που νιώθει αυτή προδομένη;