Την κίνηση της Kate για «να τα βρει» με τη Meghan, δεν την περίμενε κανείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Την κίνηση της Kate για «να τα βρει» με τη Meghan, δεν την περίμενε κανείς

Δεν φαντάζεσαι τι έκανε;

Γνωρίζουμε εδώ και δύο χρόνια περίπου, από τότε δηλαδή που ο Harry γνώρισε τη Meghan Markle στη βασιλική οικογένεια- πως οι δύο συννυφάδες δεν τα πήγαιναν πολύ καλά. Και όχι αν ρωτάς, δεν είχαν κάτι να χωρίσουν, απλά ποτέ δεν πρόλαβαν να γνωριστούν ουσιαστικά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τριβές στην πορεία και να φτάσουμε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα. Η βιογραφία των Harry-Meghan έχει κυκλοφορήσει και αυτά που έχουν γίνει γνωστά θα μας απασχολούν για τουλάχιστον έναν χρόνο. Μέσα από αυτή μάθαμε ποιος είπε πρώτος «σ’ αγαπώ» στη σχέση τους, αλλά και την αλήθεια για το αν τελικά Kate και Meghan τσακώθηκαν λίγο πριν τον royal wedding.

Αυτό όμως που δεν διάβασες, είναι την κίνηση της Kate Middleton για «να τα βρει» με τη Meghan σύμφωνα με το Vanity Fair. Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν την περίμενε την κίνησή της, ούτε όμως και τη φανταζόταν. Η Kate Middleton έστειλε λουλούδια στη Meghan Markle ως «προσφορά ειρήνης», αλλά η δούκισσα του Sussex της είπε «με αβέβαιους όρους ότι δεν ήταν αρκετή», ανέφερε η Vanity Fair.

Οι συγγραφείς μιας νέας εκρηκτικής νέας βιογραφίας ισχυρίστηκαν το Σαββατοκύριακο ότι η δούκισσα του Cambridge και η δούκισσα του Sussex, και οι δύο 38 ετών, δεν έγιναν ποτέ φίλες - με την Meghan « να είναι απογοητευμένη» που η Kate δεν έκανε ποτέ τον κόπο ούτε να την επισκεφτεί.

Σύμφωνα με τον Omid Scobie και την Carolyn Durant, που έγραψαν το Finding Freedom, οι δούκισσες «αγωνίστηκαν να περάσουν από την ευγένεια της απόστασης» και δεν είχαν «τίποτα κοινό εκτός από το γεγονός ότι ζούσαν στο Kensington Palace». Αλλά τώρα η Katie Nicholl της Vanity Fair αποκάλυψε πώς η Kate έστειλε λουλούδια «σε κάποια στιγμή» για «διόρθωση της κατάστασης», αλλά η δούκισσα του Sussex δεν ήταν ενθουσιάστηκε, με τον βασιλικό συγγραφέα να γράφει: «Η Meghan είπε στην Kate χωρίς αμφιβολία ότι τα λουλούδια ήταν αρκετά».