Γάμος Meghan-Harry: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον πατέρα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γάμος Meghan-Harry: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον πατέρα της

Που δεν περίμενες να ακούσεις

Το βιβλίο με τη βιογραφία των Harry και Meghan Markle έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιες μέρες, και δεν είναι λίγα όσα έχουμε μάθει μέχρι στιγμής για το ζευγάρι και τους γύρω τους. Ο καυγάς των Meghan-Kate που αποσιωποιήθηκε, η κίνηση της Kate Middleton για να τα βρει με τη Meghan Markle, αλλά και το «σ’ αγαπώ» του Harry που ακούστηκε πρώτο στη σχέση τους . Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν γίνει γνωστά.

Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά που δημοσιοποιήθηκαν, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Thomas Markle. Γιατί άλλωστε λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή, που λέει και ο λαός; Όχι! Μόνο που αυτός ο «Μάρτης» δεν έχει κάνει λίγα πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια, με πιο σημαντικό αυτό που έδωσε στα μέσα το πεντασέλιδο χειρόγραφο της κόρης τους, δημιουργώντας και ρήξη στη «σχέση» των Sussexes με τα tabloids. Αν θυμάσαι ο πατέρας της δεν πήγε στον γάμο, με τον Κάρολο να είναι αυτός που τη συνόδευσε στην εκκλησία την ημέρα εκείνη.

Πριν από κάποιους μήνες κοινοποιήθηκαν τα μηνύματα που του έστειλαν Harry και Meghan μερικές μέρες πριν από τον γάμο, ενώ τώρα η βιογραφία αποκαλύπτει κάτι ακόμη. Η Meghan Markle έστελνε μήνυμα μετά το μήνυμα στον πατέρα της, ζητώντας του να έρθει στο γάμο της, αλλά όλα τα μηνύματα κατέληξαν αναπάντητα, ακόμη και τη νύχτα πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry.

«Το βράδυ πριν από το γάμο, έστειλε στον πατέρα της ένα τελευταίο μήνυμα», λέει το νέο βιβλίο - «Finding Freedom, Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» - σύμφωνα με το δεύτερο από τα τρία αποσπάσματα που δημοσιεύονται στους The Times του Λονδίνου. «Δεν απάντησε», λέει το βιβλίο. «Καθισμένη σε ένα λουτρό αργότερα εκείνο το βράδυ, και κάνοντας FaceTiming με φίλη, η νύφη είπε ότι είχε αφήσει στον μπαμπά της ένα τελευταίο μήνυμα, προσθέτοντας, “Δεν μπορώ να καθίσω όλη τη νύχτα και να περιμένω”, και πάτησε απλώς αποστολή.

Το βιβλίο αναφέρει πως η Meghan σχεδόν ικέτευσε τον πατέρα της, Thomas Markle, για να πάει στον γάμο, με εκείνον όχι μόνο να μην απαντά, αλλά και «στήνει» προβλήματα υγείας προκειμένου να συγκινήσει τη Meghan και να την κάνει να αλλάξει γνώμη.