Ξέχνα όσα άκουσες! Kim και Kanye φιλιούνται ξανά παθιασμένα

Ξέχνα όσα άκουσες! Kim και Kanye φιλιούνται ξανά παθιασμένα

To video που ανέβηκε δείχνει πως η κρίση στον γάμο τους πέρασε (ξανά).

Όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Τα ζευγάρια της showbiz, έχουν όμως ένα κακό. Όσο αγαπημένα κι αν είναι, μια στιγμή αδυναμίας τους και ένας τσακωμός τους θα γίνει viral, με αποτέλεσμα στο μυαλό των θαυμαστών να φαίνονται... μόνιμα τσακωμένοι. Στην περίπτωση της Kim Kardashian και του Kanye West πάντως τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα. Οι φήμες περί χωρισμού είχαν οργιάσει, παρ' όλα αυτά το πρόσφατο video ντοκουμέντο φανερώνει ότι οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται-με τα όσα νέα έχουν κυκλοφορήσει- οι δυο τους παλεύουν από ό,τι φαίνεται για τη σχέση τους. Τι κι αν περνούν από φουρτούνες, είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Στο κάτω-κάτω, αν εκείνοι περνούν καλά, ποιοι είμαστε εμείς να επέμβουμε στον έρωτά τους;

Σε πρόσφατο video που κυκλοφορεί στα social media, φαίνεται ότι περνούν δεύτερο μήνα του μέλιτος και ναι, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσεις όσα άκουσες για τη σχέση τους, αφού ανταλλάσσουν καυτά φιλιά. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Kanye, η Kim μοιάζει να στέκεται στο πλευρό του και, πίστεψέ μας, το video μιλά από μόνο του. Πριν δημοσιευθεί το video αξίζει να σου πούμε ότι η Kim ανέβασε μια throwback φωτογραφία στην οποία φοράει ένα sexy μπικίνι και ένα πορτοκαλί t-shirt. Δεν είναι φυσικά μια τυχαία φωτογραφία μιας και φαίνεται να είναι στο Wyoming όπου επισκέφθηκε τον Kanye.

https://www.instagram.com/p/CEFaDBhnmnf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Συγκεκριμένα το video ανέβηκε από τον ίδιο τον Kanye West-μετά τη φωτογραφία της Kim-στο επίσημο προφίλ του στο Twitter. Στο video οι δυο τους βρίσκονται στο Wyoming. Κάπως έτσι, μετά από αυτό το video δε μένει καμία αμφιβολία ότι είναι μαζί και πλέον οι φήμες περί χωρισμού είναι παρελθόν.

Δες το video που ανέβασε ο Kanye στο Twitter: