Δημήτρης Μπέλλος- Μαρία Μπέη: Με αυτήν την εκπομπή «έκλεισαν» συμφωνία

Δημήτρης Μπέλλος- Μαρία Μπέη: Με αυτήν την εκπομπή «έκλεισαν» συμφωνία

Από τη νέα σεζόν το ζευγάρι του Mastechef θα μας λέει «καλημέρα» από αυτό το κανάλι.

Οι επιτυχίες δε σταμάτησαν μετά την λήξη του μαγειρικού διαγωνισμού για τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη. Τα νεαρά παιδιά κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κατά την διάρκεια των επεισοδίων του Master chef και ακόμη γίνονται θέματα ολόγυρα από τα ονόματά τους αλλά και τα νέα τους επαγγελματικά βήματα. Αχώριστοι και πάντα αγαπημένοι, προχωρούν σε νέες συνεργασίες και η νέα τους σταδιοδρομία φαίνεται να είναι ξανά στην τηλεόραση, αυτή τη φορά όμως σε πρωινή εκπομπή.

Και οι δύο τους έχουν αξιόλογες μαγειρικές ικανότητες, άσε που και σαν ζευγάρι έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο του Τύπου, όσο και του κοινού. Τι καλύτερο λοιπόν για όλους εκείνους τους πιστούς θαυμαστές να τους βλέπουν από τη νέα σεζόν στους δέκτες τους;

Τόσο ο Δημήτρης, όσο και η Μαρία, έκλεισαν συμφωνία με μια από τις καλύτερες πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και όπως όλα δείχνουν, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Μάλιστα, αυτό έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Δημήτρη. Σε insta story απαθανάτισε την στιγμή όπου εκείνος και η αγαπημένη του βρίσκονται έξω από το studio του Alpha με το hashtag της εκπομπής «Happy Day» να ξεχωρίζει, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το ζευγάρι θα βρίσκεται στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Φορώντας τις προστατευτικές τους μάσκες και, όπως έγραψε στη φωτογραφία, έκαναν το τεστ για τον Covid-19 φαίνονται πιο αισιόδοξοι από ποτέ αλλά και έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Όπως φημολογείται, ο Δημήτρης Μπέλλος θα είναι ο σεφ της εκπομπής και η Μαρία Μπέη θα αναλάβει συμβουλευτικά καθήκοντα μαγειρικής προς το νεαρό γυναικείο κοινό της πρωινής εκπομπής «Happy Day».

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε σε insta story ο Δημήτρης Μπέλλος.