Ο κούκλος μελαχρινός του «365 days» κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο κούκλος μελαχρινός του «365 days» κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Οι φωτό που ανέβασε στο account του

Το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν ίδιο με κανένα από τα προηγούμενα, κι ελπίζουμε να μην το ζήσουμε ποτέ ξανά. Μπορεί αρκετοί να ακύρωσαν τις διακοπές τους ή να άλλαξαν σχέδια τελευταία στιγμή, υπήρχαν όμως και αυτοί που προτίμησαν την Ελλάδα για να αλλάξουν παραστάσεις μετά την καραντίνα. Και φυσικά αναφερόμαστε σε ξένους celebrities. Μετά τη Jennifer Lopez, τους Beckhams, τη Rita Ora, τη Monica Bellucci και την σύζυγο του Vincent Cassel, Tina Kunakey, ακόμη ένας έκανε διακοπές στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον Michele Morrone. Τον κούκλο μελαχρινό ηθοποιό που γνωρίσαμε πριν από δύο μήνες μέσα από τη μίνι ταινία του Netflix, «365 Days». Ο 29χρονος ηθοποιός που έχει αποκτήσει δύο γιούς με την πρώην σύζυγό του, απόλαυσε μερικές ημέρες στη Ρόδο, με το ένα από τα δύο αγόρια του και μέσα από το Instagram μας έδειξε πώς περνά.

Δεν αποκάλυψε πού ακριβώς βρίσκεται στη Ρόδο, όμως αυτό μικρή σημασία έχει, από τη στιγμή που βρίσκεται σε ένα ελληνικό νησί. Εντάξει μπορεί να θέλεις να ζητήσεις αυτόγραφο αν βρίσκεσαι κι εσύ στο νησί, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14 μήπως και τον πετύχεις κάπου.

Ο ηθοποιός ανέβασε story στο ig account του, καλησπερίζοντας του fans του στα ελληνικά (αλλά γραμμένα greekglish) και φανταζόμαστε τα μηνύματα που θα δέχτηκε θα ήταν άπειρα. Το ξενοδοχείο που έμενε είχε φοβερή θέα και στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τις φωτογραφίες.