Η πρωταγωνίστρια του Harry Potter έγινε μαμά για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρωταγωνίστρια του Harry Potter έγινε μαμά για πρώτη φορά

Πάμε στοίχημα δεν θυμάσαι ποιος είναι ο σύζυγός της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η όμορφη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες του Harry Potter. Η νεαρή κοπέλα έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες και όπως είναι λογικό, τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η 29χρονη ηθοποιός και ο πασίγνωστος σύντροφός της απέκτησαν μια κορούλα, στην οποία έδωσαν το όνομα της γιαγιάς του επιχειρηματία, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο και την αγαπούσαν πολύ.

Ο λόγος για την Scarlett Byrne και τον γιο του Cooper Hefner οι οποίοι έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Τη Scarlett τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες του Harry, σαν Pansy Parkinson στις τρεις πρώτες ταινίες του αγαπημένου μας sequel. «Στις 5:23 μ.μ. σήμερα το απόγευμα η Scarlett κι εγώ καλωσορίσαμε την κόρη μας Betsy Rose Hefner στον κόσμο. Είμαστε συγκλονισμένοι και γεμάτοι με ευγνωμοσύνη, αγάπη και χαρά», έγραψε ο Cooper στον λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου.

Ο Cooper μάλιστα είπε στον Ε!News ότι το κοριτσάκι ζύγιζε 2,900, ενώ ανέφερε πως πήρε το όνομα Betsy από τη γιαγιά του, Betsy Aldridge-Conrad, που πέθανε τον Ιούλιο του 2020. «Η γιαγιά μου σήμαινε όλο τον κόσμο τόσο για τη Scarlett όσο και για εμένα», είπε.



Οι Cooper και Scarlett ήταν μαζί για περισσότερα από έξι χρόνια και αρραβωνιάστηκαν το 2015. Για αρκετά χρόνια, ο Cooper εργάστηκε για την αυτοκρατορία Playboy του πατέρα του Hugh Hefner, αλλά έφυγε το 2019 για να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία πολυμέσων. Έθεσε μια παύση στα σχέδια αυτά πέρυσι για να εγγραφεί στην Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. και τώρα σχεδιάζει ένα αγώνα για τη Γερουσία της Καλιφόρνια στην 30η συνοικία της.