Η απόλυτη ειρωνεία: Η απρόσμενη σχέση του Brad Pitt με τον σύζυγο της Nicole

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόλυτη ειρωνεία: Η απρόσμενη σχέση του Brad Pitt με τον σύζυγο της Nicole

Εμμ... αυτό ούτε ο Brad το περίμενε

Εδώ και λίγο καιρό μαθαίνουμε πως ο Brad Pitt βρίσκεται σε σχέση με την super sexy καλλονή Nicole Poturalski και τα media δεν έχουν σταματήσει να συζητάνε γι’ αυτό το θέμα. Η μελαχρινή καλλονή που όλοι την παρομοιάζουν με την Angelina Jolie (εμάς περισσότερο μας θυμίζει την Irina Shayk) είναι πραγματικά μια κούκλα και αν ισχύουν οι φήμες της σχέσης τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως χαιρόμαστε πολύ για τον αγαπημένο μας ηθοποιό.

Μπορεί ακόμη να πιστεύαμε σε μια επανασύνδεση με τη Jennifer Aniston όμως αυτό φαίνεται πως δεν θα συμβεί ποτέ. Επομένως θα στρέψουμε κι εμείς την προσοχή μας στη σχέση Brad –Nicole. Μόνο που υπάρχουν κάποια θέματα και εδώ. Παρά το γεγονός πως τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η 27χρονη έχει απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές με τον Brad Pitt και πως πριν δύο εβδομάδες εθεάθησαν μαζί στο αεροδρόμιο, η Nicole δηλώνει παντρεμένη με τον 68χρονο Roland Mary.

Εδώ και 8 χρόνια είναι παντρεμένοι και έχουν μαζί και έναν γιο επτά ετών, ωστόσο τα tabloids αναφέρουν πως πρόκειται για έναν ανοιχτό γάμο. Κι ενώ οι απορίες μας παραμένουν για το πως γίνεται και να είναι παντρεμένη και να βγαίνει με τον Brad Pitt, υπάρχει ένα κοινό σημείο που ενώνει τον ηθοποιό με τον 68χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ ο εστιάτορας Roland Mary στο μαγαζί του στο Βερολίνο, που ακούει στο όνομα Borchardt σερβίρει το κρασί του Brad Pitt. Στο μενού αναγράφεται πως υπάρχει διαθέσιμο το Chateau Miraval Rose Provence, ενώ ο κατάλογος αναφέρει: «Για μεσημεριανό γεύμα σας προσφέρουμε αυτό το εξαιρετικό κρασί σε ποτήρι». Οκ, δεν το λες και τρομερό κοινό, αλλά μια σύνδεση μεταξύ τους υπάρχει.

Που να ήξερε ο εστιάτορας πως η σύζυγός (;) του θα έβγαινε με τον Brad Pitt. Σου θυμίζουμε μάλιστα πως πριν έναν μήνα οι δυο τους πήγαν μαζί στο Chateau Miraval όπου ο 56χρονος δούλευε πάνω σε μια καμπάνια για το κρασί του.