Ανατροπή με την Eurovision και τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα

Ανθία Φιλιππή
Ανατροπή με την Eurovision και τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα

Τι έχει ειπωθεί και τι ισχύει για τον διαγωνισμό τραγουδιού τελικά;

Το τελευταίο διάστημα η είδηση που έχει ξεσηκώσει κάθε θαυμαστή του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού, είναι η πιθανή συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο. Η ανατροπή σε αυτή την είδηση δεν άργησε να έρθει και, εδώ που τα λέμε, τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Αυτή τη στιγμή πάντως η δισκογραφική εταιρία της Ελένης έδωσε ξεκάθαρη απάντηση και κάθε εικασία πια περιττεύει.

Αυτό που είχε γίνει γνωστό, ήταν η πρόταση του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου στην καλλιτέχνιδα ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα στην Eurovision το 2021 ωστόσο, όπως σου είχαμε πει, δεν υπήρχε τίποτα επίσημο και καμία υπογραφή δεν είχε πέσει στο τραπέζι. Πολλά Μέσα ανακύκλωναν τη συμμετοχή της χωρίς να ήταν κανονισμένη και μάθαμε τι τελικά ισχύει από την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου.

Η δισκογραφική εταιρία Panik Records δήλωσε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι διατεθειμένη να πάρει μέρος στο διαγωνισμό μόνο όταν η Eurovision πραγματοποιηθεί υπό φυσιολογικές συνθήκες ώστε να... σειστεί το στάδιο. Καταλαβαίνεις ότι λόγω κορονοϊού, τίποτα δε θα είναι ίδιο. Μια καλλιτέχνιδα όπως η Ελένη χρειάζεται κοινό ώστε η ερμηνεία της να ξεσηκώσει τα πλήθη. Με την πληρότητα να φτάνει στο ήμισυ- λόγω των μέτρων ασφαλείας κατά της διασπορά του ιού- αυτό θα είναι αδύνατον.

Όπως μάθαμε από το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Ευτυχείτε» έχουν γίνει συζητήσεις για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision με καλλιτέχνιδες όπως η Κατερίνα Στικούδη, η Καλομοίρα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ακόμη όμως όλα είναι υπό συζήτηση.

Δες ολόκληρο το ρεπορτάζ στο παρακάτω video: