Αλλαγές στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor 2021: Μπαίνει ηθοποιός και αθλήτρια

Αλλαγές στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor 2021: Μπαίνει ηθοποιός και αθλήτρια

Τι θα αλλάξει στην ομάδα των διασήμων 

Δύσκολα περνάει η ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2021 στον ΣΚΑΙ μιας και χθες (4/1/2021) ήρθε μια ακόμα βαριά ήττα με σκορ 10-5.

Οι Διάσημοι μπήκαν μετά την απώλεια του αγώνα σε διαδικασία να βγάλουν πάλι υποψήφιο προς αποχώρηση, οπότε και την εβδομάδα αυτή, θα είναι πρόσωπο από την δική τους ομάδα που θα αποχωρήσει.

Κι ενώ στον στίβο μάχης οι Διάσημοι δεν τα πηγαίνουν καλά, είναι φυσικό να έχει ξεκινήσει η μουρμούρα και στην καλύβα με τα πνεύματα να οξύνονται καθημερινά λίγο παραπάνω.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Πρω1νού, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης θέλει να ενισχύσει αθλητικά την ομάδα των Διασήμων, μιας και φαίνεται πως η Ανθή Σαλαγκούδη που μπήκε στην ομάδα δεν την έχει ενισχύσει όπως οι υπεύθυνοι θα ήθελαν.



Οπότε, δύο είναι τα ονόματα που ακούγονται πως θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και θα ενισχύσουν τους Διάσημους.
Επειδή οι ομάδες θα ενισχύονται έτσι κι αλλιώς με νέους παίκτες μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου, το όνομα του ηθοποιού και χορευτή Ιβάνη Σβιτάιλο είναι πολύ ψηλά στην λίστα για να μπει στο Survivor ενώ και η ολυμπιονίκης στο beach volley του 2004, η Βάσω Καραντάσιου, είναι επίσης υποψήφια να μπει στο ριάλιτι.

Πάντως στο σημερινό αγώνισμα και σύμφωνα με το Ευτυχείτε, εκείνος που θα κλέψει τις εντυπώσεις με την απόδοσή του φέρεται να είναι ο Τριαντάφυλλος κάτι που μένει να το δούμε στη μικρή οθόνη.



Τέλος, στο ρεπορτάζ του Πρω1νού έγινε αναφορά και στην υψηλή εβδομαδαιαία αμοιβή που έχει συγκεκριμένη παίκτρια από τους Διάσημους. Φαντάζεσαι ποια;