Survivor: Ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας

Οι νικητές σήμερα είναι αυτοί.

Μετά τις έντονες εντάσεις στις καλύβες, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, η ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας ήρθε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και το αποτέλεσμα θα σε ξαφνιάσει. Μπορεί και όχι…

Σήμερα το παιχνίδι ήταν πράγματι ένα παιχνίδι που δεν περιμέναμε να δούμε. Εκεί που είχαμε συνηθίσει δύσκολους στίβους μάχης, με εμπόδια, βουτιές και στόχους, σήμερα στον αγωνιστικό χώρο αντιμέτωποι ήταν ο κάθε παίκτης με τον αντίπαλό του. Έχοντας ένα «μαξιλάρι» στα χέρια τους έπρεπε να ωθήσουν στο «χείλος του γκρεμού» τον αντίπαλό τους και κάπου εκεί καταλαβαίνεις πως όλοι έβγαλαν τα… απωθημένα τους.



Οι μπλε παίκτες είναι γνωστό πως έχουν ένα αξιοσημείωτο προβάδισμα στους αγώνες ενώ οι κόκκινοι υστερούν σημαντικά. Σήμερα όχι μόνο έδωσαν ψυχή στο «ρινγκ», αλλά φόρεσαν και τα γυαλιά στην απέναντι ομάδα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στον πόντο για ακόμη μια φορά, φέρνοντας ανατροπές στο παιχνίδι ωστόσο νικήτρια αναδείχθηκε μια ομάδα.

Μετά από επανειλημμένους καυγάδες, φάουλ και παράπονα, η αρένα μύρισε μπαρούτι και ο αγώνας ήταν γεμάτος ανατροπές. Είναι αλήθεια πως οι ήττες των κόκκινων ολοένα και αυξάνονται όπως όμως είδαμε στο σημερινό αγώνισμα, η ανατροπή δεν άργησε να γίνει.






Διάβασε περισσότερα στη gallery.