Άριελ Κωνσταντινίδη: Η απίστευτη εξομολόγηση για σεξουαλική κακοποίηση επί σκηνής

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η απίστευτη εξομολόγηση για σεξουαλική κακοποίηση επί σκηνής

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός.

Θύελλα εξομολογήσεων από γνωστά πρόσωπα της showbiz έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την αποκάλυψη της ηθοποιού Ζέτας Δούκα στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός κατονόμασε τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος της ασκούσε λεκτική και ψυχολογική βία και έπειτα από τη δήλωσή της πολλοί συνάδελφοί της έσπευσαν να την υποστηρίξουν αλλά και να ανοίξουν τα δικά τους «κεφάλαια» με τις δικές τους προσωπικές και τραγικές εμπειρίες, μερικές εκ των οποίων η Κατερίνα Γερονικολού αλλά και η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Διάβασε επίσης: Το πρώτο μήνυμα υποστήριξης του Νίκου Ψαρρά προς τη Ζέτα Δούκα



Σήμερα, σε μια δημόσια «καταγγελία» προς συμπρωταγωνιστή της προχώρησε η γνωστή ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία συγκλόνισε όλο το τηλεοπτικό κοινό. Χωρίς να αποκαλύψει το όνομα εκείνου που την παρενοχλούσε, η Άριελ μίλησε- με έναν κόμπο στο λαιμό- και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε, στον αέρα της εκπομπής «Pop Up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όπως δήλωσε, έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της παράστασης από συμπρωταγωνιστή της ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια σκηνή φιλιού για να παραβιάσει τα όριά της. Ένας συνάδελφός της γνώριζε για όλα όσα της συνέβησαν, ωστόσο μέχρι πρότινος η ταλαντούχα ηθοποιός δεν είχε το κουράγιο να μιλήσει.

«Έχω υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, με την έννοια ότι βρίσκεσαι πάνω σε μια συνθήκη που δεν μπορείς να αντιδράσεις πάνω στη σκηνή. Γινόταν κάθε μέρα, πάνω σε μια σκηνή στην οποία είχαμε ένα φιλί. Δεν ήταν ένα απλό φιλί δύο συνεργατών οι οποίοι παρίσταναν το ζευγάρι αλλά κάτι διαφορετικό το οποίο ένας μόνο συνάδερφός μου το ήξερε.»

Άκουσε στο παρακάτω video όσα δηλωσε η ηθοποιός.