Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας και τα δάκρυα των παικτών

Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας και τα δάκρυα των παικτών

Επιτέλους, θα έρθουν σε επαφή με τον έξω κόσμο.

Δεν χωρά αμφιβολία πως το Survivor είναι ένα από τα πιο «σκληρά» ριάλιτι παιχνίδια της τηλεόρασης. Είναι γεγονός πως οι παίκτες πρέπει, πριν ταξιδέψουν προς τον Άγιο Δομίνικο, να εφοδιαστούν με υπομονή και όχι μόνο! Τα αγωνίσματα αλλά και οι συνθήκες στο Survivor είναι για γερούς παίκτες και αυτό αποδείχθηκε άλλωστε στο χθεσινό επεισόδιο.

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας όχι μόνο έφερε στα όριά τους τους παίκτες αλλά έδειξε και στους τηλεθεατές το πραγματικό πρόσωπο όλων των παικτών. Η αναμέτρηση στο χθεσινό ρινγκ ήταν πραγματικά έντονη η σημερινή πάντως κορύφωσε την αγωνία όλων μας.

Αν και με μηδαμινή διαφορά πόντων η μπλε ομάδα κέρδισε το αγώνισμα εχθές με αποτέλεσμα η κόκκινη να βρεθεί στο συμβούλιο και να υποδείξει ακόμη δύο παίκτες προς αποχώρηση. Η Ασημίνα, η Ανθή και ο Περικλής είναι πλέον στα χέρια του κοινού και εκείνο θα αποφασίσει σύντομα ποιος από τους τρεις θα αποχωρίσει.

Λοιπόν, όσον αφορά το σημερινό αγώνισμα, η νικήτρια ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, κάτι που η κόκκινη ομάδα δεν έχει ξανακάνει. Μη ξεχνάς πως οι πρώην Μαχητές είχαν κερδίσει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και διάβασαν τα Tweets του κόσμου. Μετά από χιλιόμετρα, βουτιές και μπόλικη κούραση, για τον τελικό πόντο οι παίκτες ισοφάρισαν επομένως έκαναν το λεγόμενο «αγώνα με σημαιάκια».



Διάβασε περισσότερα στη gallery.