Δες πώς είναι σήμερα η Πάολα Μπράτσο από τη Σφετερίστρια

Δες πώς είναι σήμερα η Πάολα Μπράτσο από τη Σφετερίστρια

Η σειρά έκανε μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας όταν κυκλοφόρησε.

To 1998, κυκλοφόρησε στη μεξικανική τηλεόραση μία τηλενουβέλα που έμελλε να μεταδοθεί σε 120 χώρες σε όλον τον κόσμο και να μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες. Μία σειρά, της οποίας οι χαρακτήρες παραμένουν γνωστοί μέχρι σήμερα και κάνουν τους θεατές που τους παρακολουθούσαν να πέφτουν σε μία όμορφη νοσταλγία για εκείνα τα χρόνια (σ.σ. Γιατί, ναι, όλοι παρακολουθούσαν λίγο ή πολύ αυτές τις σειρές τότε, όσο και να μην το παραδέχονται).

Τώρα, λοιπόν, μιλάμε για τη σειρά La Usurpadora, δηλαδή Η Σφετερίστρια. Για να κάνουμε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα στη μνήμη, πρόκειται για την ιστορία στην οποία μία σύζυγος εργοστασιάρχη συναντάει σε ένα από τα πολυτελή και ατελείωτα ταξίδια της μία φτωχή υπάλληλο ξενοδοχείου και την εκβιάζει να πάρει τη θέση της για να συνεχίσει να γυρίζει ανενόχλητη τον κόσμο.




Η Πάολα Μπράτσο και η Παολίνα Μαρτίνες ενσαρκώθηκαν από τον ίδιο άνθρωπο, την Gabriela Spanic. Η ηθοποιός από τη Βενεζουέλα είναι σήμερα 47 ετών και πολύ διαφορετική 23 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς. Μάλιστα, διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram με 1,9 εκατομμύρια followers, με τους οποίους και μοιράζεται τις νέες της λήψεις.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις πόσο έχει αλλάξει η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σαπουνόπερας.