Kourtney Kardashian:10 bikini φωτός που δείχνουν πως στα 41 της είναι κορμάρα

Kourtney Kardashian:10 bikini φωτός που δείχνουν πως στα 41 της είναι κορμάρα

Δεν υπάρχει αυτό που αντικρύζουν τα μάτια μας.

Η Kourtney Kardashian είναι Αμερικανίδα reality star, πιο γνωστή για τη συμμετοχή της στο οικογενειακό reality «Keeping Up with the Kardashians». Με τις αδελφές Kim και Khloe, ασχολείται με τη βιομηχανία λιανικής και μόδας. Έχουν ξεκινήσει διάφορες συλλογές ενδυμάτων και αρωμάτων. Επιπλέον, κυκλοφόρησαν το βιβλίο Kardashian Konfidential το 2010.

Η Kourtney και οι αδελφές της είναι δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα οποία αποκομίζουν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους διαφημίζοντας προϊόντα όπως αθλητικά παπούτσια, προϊόντα ομορφιάς, αναψυκτικά και συνταγογραφούμενα φάρμακα για τα οποία πληρώνονται (το 2016) με 75.000-300.000 δολάρια ανά ανάρτηση στο Instagram, το Facebook και το Twitter, σύμφωνα με το CBC Marketplace.

Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Scott Disick, με τον οποίο απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Τον Mason (γενν. 14 Δεκεμβρίου 2009), την Penelope (γενν. 8 Ιουλίου 2012) και τον Reign (γενν. 14 Δεκεμβρίου 2014). Τον Ιούλιο του 2015, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης.

Η Kourtney είναι η μεγαλύτερη από τις αδερφές Kardashian/Jenner και ίσως θα λέγαμε η πιο συγκρατημένη. Τον Απρίλιο γίνεται 42 ετών, όμως βλέποντας τις φωτογραφίες της στο Instagram δυσκολεύεσαι να πιστέψεις κάτι τέτοιο. Έχουν κυκλοφορήσει ουκ ολίγες φορές φήμες για τις πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες έχουν κάνει, όμως αυτό δεν αναιρεί με τίποτα το γεγονός πως έχουν υπέροχα σώματα.

Η 41χρονη reality star μάλιστα φημολογείται τις τελευταίες ημέρες πως είναι σε σχέση με τον Travis Barker. Και η αλήθεια είναι πως υπήρξαν αρκετές αποδείξεις που επιβεβαίωναν την είδηση. Εκείνη δεν το έχει παραδεχτεί, όμως τα σχόλιά του στις φωτογραφίες της δεν μας αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Μετά τις super hot πόζες της με το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι που ανέβασε στο Instagram account της συγκεντρώσαμε ακόμη δέκα (οκ, μπορεί να είναι και περισσότερες) φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με μπικίνι και το σώμα της απλά δεν υπάρχει. Τις κοιτάζεις μία φορά, τις κοιτάζεις και δεύτερη και αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να έχει αυτό το κορμί στα σχεδόν 42 της χρόνια;

Εδώ κάπου και όσο κοιτάζεις τις φωτογραφίες της να σου θυμίσουμε πως είναι και μαμά τριών παιδιών και έχει το σώμα αυτό. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις ήρεμη να βλέπεις τις hot φωτό της αλλά και το αψεγάδιαστο κορμί της.