Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε το πιο επικό σχόλιο στο Facebook

Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε το πιο επικό σχόλιο στο Facebook

Και πρέπει να το δεις ό,τι κι αν κάνεις.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος όπως μάθαμε πριν από ένα εικοσιτετράωρο θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Την είδηση πρώτη έκανε γνωστή η Soula Glamorous μέσα από το Instagram account της δίνοντας ευχές στον γνωστό σεφ και τη σύντροφό του. Λίγη ώρα αργότερα ο Άκης Πετρετζίκης επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός κάνοντας ένα υπέροχο story.

Ο 36χρονος σεφ ανέβασε σε story έναν chef junior με το link από κάτω να οδηγεί σε μια συνταγή του site του. Και όχι οποιαδήποτε συνταγή, αλλά τη συνταγή για το γλυκό μπαμπάς. Και το βρήκαμε πολύ έξυπνο και ευρηματικό αν μας ρωτάς. Η σύντροφός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες νοσηλεύτρια, ενώ με τον Άκη Πετρετζίκη γνωρίστηκαν μέσα από τα social media.



Η σύντροφός του βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη σύμφωνα με δημοσιεύματα και το μωράκι που περιμένουν είναι αγόρι. Ο σεφ πρέπει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας που θα γίνει μπαμπάς, και ακόμη περισσότερο, που το μωράκι είναι αγόρι.

Και όσο ο Άκης διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, εμείς πέσαμε επάνω σε ένα επικό σχόλιο που έκανε στο Facebook. Η ομάδα δημοσιεύσεων στο Facebook με το όνομα Thank You Next φιλοξενεί κατά διαστήματα τα post πολλών celebrities, όμως αυτό το σχόλιο μας τρέλανε.

Ένα από τα μέλη έγραψε τη δική του ιστορία για το άκυρο που έριξε, επειδή το έτερον ήμισυ δεν έτρωγε πατάτες τηγανητές. Τι ήταν να το δει αυτό ο Άκης; Σχολίασε κάτω από το post, με το like του να συγκεντρώνει πάνω από 800likes.

«Τις τηγανητές πατάτες δεν θα τις ξαναπιάσει στο στόμα του, τις τηγανητές πατάτες! Πάρε τη συνταγή και να θυμάσαι...αξίζεις καλύτερα», τάδε έφη Άκης και φυσικά έκανε παραπομπή στη δική του συνταγή για λαχταριστές τηγανητές πατάτες. Τον παραδεχόμαστε!