Το σχόλιο της Άννας Βίσση στο post της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της (photos)

Το σχόλιο της Άννας Βίσση στο post της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της (photos)

Οι δύο τραγουδίστριες φαίνεται πως έχουν γίνει οι καλύτερες… φίλες.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πια, πως η άτυπη κόντρα μεταξύ των δύο κορυφαίων φωνών της μουσικής βιομηχανίας είναι ένα… κακό όνειρο-αν τελικά υπήρξε ποτέ- που ανήκει πια στο παρελθόν. Οι δύο καλλιτέχνιδες εμφανίστηκαν στη σκηνή του «Just The 2 Of Us», στο τελευταίο επεισόδιο του show και έκτοτε η σχέση τους όχι μόνο έχει αναθερμανθεί αλλά έχουν γίνει δύο πολύ καλές φίλες, τουλάχιστον… διαδικτυακές. Οι θαυμαστές πάντως πρέπει να σου πούμε πως χαίρονται πραγματικά με την αλληλεπίδραση των δύο στα social media και μέσα σε εκείνους και εμείς!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σχόλιο κάτω από κάποιο post στο Instagram, από μια εκ των δύο. Το σχόλιο το οποίο οι θαυμαστές ανακάλυψαν πρώτο ήταν της Δέσποινας Βανδή, σε δημοσίευση της Άννας Βίσση μετά από ένα make over στο χτένισμά της. Αυτή τη φορά η Άννα ανταπέδωσε την αγάπη της σε ένα από τα πιο γλυκά post της ημέρας.

Ο λόγος για το σημερινό post της Δέσποινας Βανδή, μια σειρά φωτογραφιών αφιερωμένη στην αγαπημένη της κόρη. Η Μελίνα Νικολαΐδη έκλεισε τα 17 της χρόνια και η μαμά αποφάσισε να της αφιερώσει ένα post γεμάτο αγάπη και ευχές. Εν τω μεταξύ είναι περιττό να σου πούμε πόσο όμορφη είναι η μικρή Μελίνα και πόσο μοιάζουν οι δύο τους.

Στη λεζάντα του post η τραγουδίστρια έγραψε:
«Δευτέρα...Τρίτη...Κυριακή...Πάσχα...καλοκαίρι...Χριστούγεννα ...Άνοιξη...και πάλι Δευτέρα...17 χρονια πέρασαν...στο άχρονο του χρόνου...17 χρονια μάνα...17 χρονια σωστά και λάθη με ένα και μόνο σκοπό, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου με σεβασμό στο συνάνθρωπο τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον που ζει και αναπνέει...#birthdaygirl»

Ακριβώς από κάτω, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να στείλουν τις δικές τους ευχές, εκείνο όμως που κανένας δεν περίμενε ήταν το σχόλιο της κορυφαίας ερμηνεύτριας Άννας Βίσση. Σε μια σειρά από ευχές και σχόλια που τονίζουν πόσο μοιάζει μαμά και κόρη, εμφανίστηκαν αγαπημένα ονόματα διάσημων φίλων της Δέσποινας αλλά και εκείνο της Άννας.

Δες στη gallery το σχόλιο της.