Sussex baby no.2: Πότε θα γεννήσει η Meghan Markle;

Sussex baby no.2: Πότε θα γεννήσει η Meghan Markle;

Τι λένε οι πληροφορίες για το δεύτερο παιδί των Sussexes;

Του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να μη γιόρτασες την ημέρα των ερωτευμένων, η Meghan Markle με τον Harry όμως μας έκαναν τη μεγαλύτερη έκπληξη ever. Ο εκπρόσωπος των Sussexes ανακοίνωσε με δήλωσή του στο People πως ο Archie Harrison Mountbatten Windsor θα γίνει σύντομα μεγάλος αδερφός και πως η Meghan με τον Harry διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωή τους.

Η εβδομάδα αυτή που πέρασε για τον Harry και τη Meghan ήταν η ιδανική, καθώς και ανακοινώθηκε πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και βγήκε η απόφαση για τη δίκη της Meghan την οποία και κέρδισε μετά από περίπου δύο χρόνια μάχης. Στην πρώτη της εγκυμοσύνη αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως η δούκισσα περιμένει κοριτσάκι, ωστόσο τα προγνωστικά διαψεύστηκαν πλήρως, αφού ο μικρός Archie ήρθε στον κόσμο.

Υπάρχει ήδη μια μερίδα των fan οι οποίοι θεωρούν πως και αυτή τη φορά η Meghan Markle περιμένει κοριτσάκι, και απλά μένει να μάθουμε αν θα επιβεβαιωθούν. Πότε όμως αναμένεται να γεννήσει η δούκισσα και ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα για το μωράκι τους;

Μια πηγή μιλάει και αποκαλύπτει πότε μπορεί να γεννήσει η 39χρονη royal και πρώην ηθοποιός. «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα…. Η Meghan έμεινε ξανά έγκυος προς τα τέλη του περασμένου έτους. Το μωρό θα γεννηθεί στο τέλος της άνοιξης», είπε η πηγή.

Το τέλος της άνοιξης είναι τεχνικά στις 20 Ιουνίου 2021, έτσι το μωρό θα μπορούσε ενδεχομένως να γεννηθεί περίπου τότε. Το πρώτο παιδί του δούκα και της δούκισσας, ο Archie, γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019, οπότε ίσως τα παιδιά να έχουν κοντά γενέθλια.

Ο Harry και η Meghan δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει πώς θα ονομάσουν το δεύτερο παιδί τους, αλλά τα στοιχήματα στο Ladbrokes έχουν ήδη πάρει φωτιά. Ο Alex Apati της Ladbrokes είπε: «Τεράστια συγχαρητήρια στον Harry και τη Meghan για την είδηση της εγκυμοσύνης τους. Φυσικά όλη η προσοχή θα στραφεί τώρα στο παιχνίδι με το όνομα και όπως συμβαίνει ήδη, δύο ονόματα ηγούνται του στοιχήματος».

Πρόσθεσε: «Ο Archie ήταν μια μοντέρνα πινελιά σε ένα παραδοσιακό όνομα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι το Charles / Charlie είναι βρίσκεται ψηλά στα στοιχήματα. Διάβασε στη gallery παρακάτω τα πιο πιθανά ονόματα που ήδη παίζουν πολύ ψηλά.