Survivor: Οι μεγάλοι νικητές της πρώτης ατομικής ασυλίας για την εβδομάδα

Survivor: Οι μεγάλοι νικητές της πρώτης ατομικής ασυλίας για την εβδομάδα

Ακόμη μια ασυλία για την ομάδα.

Οι ομάδες πια, παρά τις απώλειες παλαιότερων παικτών έπειτα από ατυχήματα και αποχωρήσεις έχουν ενδυναμωθεί. Μετά από τις χθεσινές προσθήκες ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα και μάλιστα στο σημερινό αγώνισμα και οι δύο ομάδες τα πήγαν περίφημα, ωστόσο μόνο μια θα κερδίσει το προνόμιο της ασυλίας.

Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως οι προσθήκες της μπλε ομάδας φάνηκαν χρήσιμες σήμερα αφού ένας παίκτης έφυγε λόγω προβλήματος υγείας. Φυσικά αναφερόμαστε στον James.



Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη είναι οι νέοι παίκτες της κόκκινης ομάδας, ενώ Χριστίνα Κεφαλά, Γιώργος Ταβλαδάκης και Σάκης Ταβλαδάκης ενισχύουν από εχθές τη μπλε ομάδα. Ακόμη κι αν στο παρελθόν υπήρξε ένα love- story μεταξύ του νέου παίκτη Σάκη και της Μαριαλένας πρέπει να βρουν τον τρόπο να συνυπάρξουν στην ομάδα και σήμερα, στον αγωνιστικό χώρο, όλα κύλισαν ομαλά.



Όσο για το στίβο μάχης, για ακόμη μια φορά είδαμε τους παίκτες να βουτάνε από τσουλίθρες, να ξεπερνούν τα εμπόδια και να πετυχαίνουν… το στόχο τους. Τα προγνωστικά ήθελαν τους παίκτες της μπλε ομάδας να έχουν προβάδισμα σε αυτόν τον αγώνα, ωστόσο τίποτα δεν είναι δεδομένο στο Survivor.

Όποια ομάδα χάσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστεί στην ατομική ασυλία και οι εξελίξεις στο συμβούλιο είναι γνωστές σε όλους. Μόνο ένας θα κερδίσει το περιδέραιο και ίσως οι προτεινόμενοι προς αποχώριση να είναι περισσότεροι.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.