Spoiler alert: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Spoiler alert: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Ποια είναι η ομάδα που παίρνει σήμερα την ασυλία;

 

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα με έναν καινούργιο μήνα, και στο Survivor όλα κυλούν ήρεμα. Περίπου ήρεμα δηλαδή. Μπορεί στην κόκκινη ομάδα τα πράγματα να είναι καλύτερα μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, στη μπλε όμως υπάρχουν ακόμη κάποια σύννεφα πάνω από την παραλία τους.

Τι και αν ήρθαν τρεις νέοι παίκτες, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η μπλε ομάδα δεν έχουν λυθεί ακόμη και κάθε μέρα η κατάσταση αναζωπυρώνεται ολοένα και περισσότερο. Μάλιστα η οικειοθελής αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, με τα spoiler να αναφέρουν πως λογικά θα τη δούμε μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο, σήμερα σε αυτό το spoiler θα ασχοληθούμε με τις ασυλίες. Και για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι, με τη σημερινή ασυλία και σε ποιον πάει αυτή. Μετά τη αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, η κόκκινη ομάδα έχει πάρει τα πάνω της και πλέον είναι πιο δυνατή από πριν. Δεν ξεκινάει με -2 στις νίκες (τα παιχνίδια που έχανε η Ανθή) και είναι ασταμάτητη.

Από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου ήδη βλέπουμε αρκετά πράγματα να συμβαίνουν. Τα σύννεφα στη σχέση της Άννας – Μαρίας με τον Νίκο είναι ένα από αυτά, όμως αυτό δεν είναι το «χειρότερο» που θα τους συμβεί.

Στο αγώνισμα για την ασυλία βλέπουμε έναν μικρό στίβο μάχης, με πολλά εμπόδια και στόχο στο φινάλε που πρέπει να μετακινηθούν κάποια αντικείμενα. Και ποια είναι η ομάδα που θα νικήσει, μπορείς να μαντέψεις;



Δες στη gallery παρακάτω.