Ανθή Σαλαγκούδη: Επέστρεψε στην Ελλάδα, μαυρισμένη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ (photos)

Ανθή Σαλαγκούδη: Επέστρεψε στην Ελλάδα, μαυρισμένη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ (photos)

H πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού Survivor!

Υπήρξε η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού Survivor, τόσο για τις επιδόσεις της όσο και για τη μεγάλη της δημοτικότητα. Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μπορεί να μην τα κατάφερε με τους στόχους και τα εμπόδια, αλλά κάτι μας λέει ότι το όνομά της θα το ακούμε συχνά από εδώ και στο εξής.

Μπορεί λοιπόν οι «Κόκκινοι» να πανηγύρισαν όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Ανθής, η ίδια δεν έδειξε ωστόσο να επηρεάζεται και δέχτηκε το αποτέλεσμα με χαμόγελο και αξιοπρέπεια.

Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν γεμάτες ζωντανές συνδέσεις από τον Άγιο Δομίνικο, μιας και όλοι ήθελα να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και τη σχέση της με τον Περικλή Κονδυλάτο, με τον οποίο ενώ αρχικά ήταν φίλοι στη συνέχεια οι σχέσεις τους χάλασαν.

Και αφού έμεινε κάποιες μέρες στο ξενοδοχείο του Survivor, η δημοσιογράφος λίγες ώρες πριν προσγειώθηκε στα πάτρια εδάφη. Φορώντας φυσικά μάσκα και καπέλο συνοδεύτηκε από δύο άντρες οι οποίοι την οδήγησαν προς την έξοδο.

Εμείς πάντως έχουμε να παρατηρήσουμε ότι το Survivor της έκανε καλό διότι είναι πιο εντυπωσιακή και μαυρισμένη από ποτέ!

Δες την παρακάτω gallery: