House of Fame: Έτσι αντέδρασε το Twitter στην πρώτη αποχώρηση

House of Fame: Έτσι αντέδρασε το Twitter στην πρώτη αποχώρηση

Τα πιο χαρακτηριστικά tweets για την αποχώρηση της Άλεξ.

Το δεύτερο live του House of Fame πραγματοποιήθηκε σήμερα, 6 Μαρτίου, με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και την all-star κριτική επιτροπή με τους: Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Φοίβο και Γιώργο Αρσενάκο.

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας βγήκαν στη σκηνή έχοντας κάνει σκληρή προετοιμασία για μία εβδομάδα, έχοντας λάβει την καθοδήγηση των δασκάλων τους και προσπαθώντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στο stage. Άλλοι τα κατάφεραν και άκουσαν πολύ θετικά σχόλια, ενώ άλλοι απογοητεύτηκαν αρκετά από τα σχόλια των κριτών.

Ωστόσο, τρεις ήταν αυτοί που βρέθηκαν στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας για αποχώρηση - η Άλεξ, η Έλενα και ο Στέφανος- και τελικά η Άλεξ πήρε τον δρόμο της εξόδου από το σπίτι της Ακαδημίας. Ναι, σήμερα αποχώρησε από το μουσικό reality show η Άλεξ Μαντή.

Η αλήθεια είναι πως στενοχωρήθηκε αρκετά και πώς είναι δυνατόν να μην υπάρξει στενοχώρια όταν αποχωρεί μόλις σε ένα από τα πρώτα lives. Έτσι είναι, όμως, το παιχνίδι και οι κανόνες δεν αλλάζουν. Η Άλεξ αποχώρησε, όμως, είπε πως το ταξίδι στον χώρο του τραγουδιού δεν σταματά εδώ. Βγαίνοντας από το παιχνίδι έχουμε να δούμε πολλά από αυτήν.

https://www.instagram.com/p/CL6zB5EF3Sr

Να επισημάνουμε πως η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε και τους νέους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, οι οποίοι συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία σε αυτό το δεύτερο live του House of Fame. Πρόκειται για την Αλεξάνδρα, την Πηνελόπη και την Αναστασία. Μία από τις τρεις θα αποχωρήσει την ερχόμενη Παρασκευή.

Δες τώρα στην παρακάτω gallery πώς αντέδρασαν οι χρήστες του Twitter στο άκουσμα της αποχώρησης της Άλεξ.



Διάβασε ακόμα: Οι υπογραφές έπεσαν και η διάσημη τραγουδίστρια είναι και επίσημα single