Survivor: Η αποκάλυψη για τη Μαριαλένα και τον Σάκη που αλλάζει τα δεδομένα

Survivor: Η αποκάλυψη για τη Μαριαλένα και τον Σάκη που αλλάζει τα δεδομένα

Η φίλη του πρώην ζευγαριού ήταν πολύ ξεκάθαρη σε αυτά που έλεγε.

Κάτι η καραντίνα και η ρουτίνα της, κάτι το ότι «ανοίγει» ο καιρός και το μυαλό μας έχει αρχίσει και πηγαίνει σε νησιά και παραλίες -άσχετα με το ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει στη συνέχεια με την πανδημία- το Survivor έχει γίνει πια η αγαπημένη μας συνήθεια.

Οι δύο ομάδες, ειδικά από τότε που αντάλλαξαν παίκτες, δίνουν πλούσιο υλικό προς σχολιασμό. Φυσικά και δε λείπουν οι εντάσεις, στοχοποιήσεις ανθρώπων, πολυαναμενόμενες αποχωρήσεις και ό,τι άλλο τέλος πάντων φέρει η καθημερινότητα της εβδομάδας.

Όταν, όμως, μάθαμε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα περνάει το παιχνίδι με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη, αναμενόμενα μάς γεννήθηκαν κάποιες απορίες, όπως το πώς ακριβώς μπορεί κάποιος να περνάει τόσες ώρες με τον πρώην του, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται σε νέα σχέση -Γιώργος Λιβάνης-.




Ξαφνικά, λοιπόν, φίλη του πρώην ζευγαριού εμφανίστηκε την Παρασκευή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει τους θεατές του παιχνιδιού.

Η σχέση τους ήταν σίγουρα πολύ πιο σοβαρή από αυτό που μπορεί κάποιος να φανταζόταν και αυτό ενδεχομένως να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο awkward στο ριάλιτι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να διαβάσεις περισσότερα για τις δηλώσεις της.