Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor και το Twitter έκανε πάρτι

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor και το Twitter έκανε πάρτι

50.000 σχόλια γράφτηκαν στο Twitter για το Survivor χτες βράδυ.

Βαριά λόγια ειπώθηκαν για μια ακόμα φορά στο συμβούλιο του Survivor που έδειξε ως προτεινόμενους για αποχώρηση τον Γιώργο Κοψιδά και τη Μαριάνθη μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Κοψιδάς υπήρξε καταπέλτης κατά του Τριαντάφυλλου ως προς τις εντάσεις που δημιουργεί στην κόκκινη ομάδα και εξήγησε πως ζήτησε ο ίδιος από τη Νικολέτα να τον ψηφίσει για να είναι ο δεύτερος πόλος κατά του τραγουδιστή και να καθαρίσει με τον τρόπο αυτό η κόκκινη ομάδα την οποία υποστήριξε πως δημιούργησε μόνος του!

«Επειδή εγώ είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει. Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο.

Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια, δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media. Δε θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν καν μαζί μου. Αναγκάζομαι να βρίσκομαι 24 ώρες το 24ωρο με έναν άνθρωπο που στην έξω ζωή δε θα είχα καμία επικοινωνία



Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ό,τι και να ειπωθεί, τα φέρνει πάλι όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο.

Και να είχα κερδίσει την ατομική ασυλία θα ψήφιζα τον εαυτό μου. Έχω μεγάλη πτώση και ζαλάδες εδώ και 5 μέρες. Εχουν πέσει οι δυνάμεις μου. Η πείνα είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι με επηρεάζουν όλοι αυτοί οι τσακωμοί και οι ίντριγκες. Τα παίρνω βαριά μέσα μου γιατί ζω ήρεμα στην έξω ζωή μου. Με έχει ρίξει όλο αυτό. Η ομάδα είναι βαριά άρρωστη με δύο πηγές που προκαλούν τσακωμούς και ίντριγκες που επηρεάζει και την αγωνιστική απόδοση. Ήθελα να μπω στην μέση και αν είναι να βγω εγώ εκτός», είπε ο Κοψιδάς μετά την ανακοίνωση της υποψήφιότητας του.

Στο Twitter βέβαια, έγινε πανικός από σχόλια, από εκείνους που υποστηρίζουν πως η έπαρση του Κοψιδά και τα τερτίπια του Τριαντάφυλλου είναι πιθανό να βγάλουν εκτός ριάλιτι επιβίωσης μια δυνατή παίκτρια όπως η Μαριάνθη.

Δες τα καλύτερα tweets στην παρακάτω gallery.