Πάνος Καλλίδης: Η επιστροφή στο σπίτι του και η συγκινητική στιγμή με τα παιδιά του (video)

Πάνος Καλλίδης: Η επιστροφή στο σπίτι του και η συγκινητική στιγμή με τα παιδιά του (video)

Η συνάντηση μετά από τόσους μήνες και οι αγκαλιές.

Μετά την οικειοθελής αποχώρισή του Πάνου Καλλίδη από το Survivor, ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στην Ελλάδα.

Ο 43χρονος τραγουδιστής, να θυμίσουμε, είχε πάρει απόφαση πως δεν μπορεί να συνεχίσει την πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο και για τον λόγο αυτό, πριν από το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

«Μετά από πολλές μέρες σκέψης κι αϋπνίας θέλω να πω κάποια πράγματα σε αυτό το παρεάκι. Είχα μάθει μέχρι σήμερα στην ζωή μου να χρησιμοποιώ για όπλα το ταλέντο, την καλοσύνη και με αυτά έκανα κάτι έξω. Εδώ μέσα είναι άχρηστα και δεν μπορείς να αγωνιστείς με αυτά. Πρέπει να είσαι δυνατός, σκληρός και να φέρνεις πόντους. Δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ», είχε αναφέρει μπροστά σε όλους τους παίκτες ο Έλληνας τραγουδιστής.


Και συνέχισε: «Ο κόσμος με ψήφισε γιατί θέλει να με βλέπει ως Πάνο αλλά νομίζω ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που θα πάνε για το έπαθλο κι έχουν τα φόντα. Εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω, μην γελιόμαστε. Ήρθα για την εμπειρία κι απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ αλλά έφτασα στο σημείο να αδικώ κάποιους ανθρώπους. Έφτασα στα όρια μου. Είμαι καλλιτέχνης, πατέρας, σύζυγος, εραστής και φίλος και μετά από όλα αυτά και ζητώντας συγγνώμη από κάποιους που έχω στενοχωρήσει, αποφάσισα ότι πρέπει να αποχωρήσω».

Μετά λοιπόν την αποχώρισή του ήρθε η στιγμή της ξεκούρασης για τον Πάνο Καλλίδη ο οποίος -όπως είπαμε- έφτασε στο αεροδρόμιο των Σπάτων όπου και τον περίμενε η σύζυγός του, Λεάννα Μάρκογλου.

Η γνωστή make up artist, αφού παρέλαβε τον σύζυγό της από το αεροδρόμιο έφτασαν μαζί στο σπίτι τους στα Νότια Προάστια. Όπως ήταν φυσικό τα 3 παιδιά τους περίμεναν τον μπαμπά τους με πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Η Λεάννα μπήκε πρώτη στο σπίτι και αποφάσισε να καταγράψει με το κινητό της την συγκινητική αυτή στιγμή της συνάντησης.

Ουρλιαχτά και κλάματα χαράς ήταν μερικά από τα όσα συνέβησαν εκείνη την μοναδική στιγμή ανάμεσα στον Πάνο Καλλίδη και τα παιδιά του. Άκρως συγκινημένη και η σύζυγός του, έκαναν μια μεγάλη αγκαλιά, ικανοποίησης για την επιστροφή του, ήταν όμως και μια ζεστή αγκαλιά γεμάτη υπερηφάνια και αγάπη για τον άνθρωπό της, που γύρισε σώος και αβλαβής από αυτό το περιπετειώδες ταξίδι.


https://www.instagram.com/p/CMkYfvxnzSb