Το πρώτο post του Γιώργου Κοψιδά μετά την αποχώρηση δεν ήταν αυτό που φαντάζεσαι

Το πρώτο post του Γιώργου Κοψιδά μετά την αποχώρηση δεν ήταν αυτό που φαντάζεσαι

Ο Γιώργος Κοψιδάς επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες στο φετινό Survivor, ο Γιώργος Κοψιδάς πήρες τον δρόμο της επιστροφής προς την πατρίδα, μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο.

Η αποχώρηση φαίνεται πως είχε κοστίσει πολύ συναισθηματικά στον 45χρονο ηθοποιό, ο οποίος λίγο πριν φύγει είχε δηλώσει στο συμβούλιο του νησιού, νιώθοντας φανερά αδικημένος:

«Ρίσκαρα και έχασα. Έτσι είναι τα παιχνίδια και αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Χαίρομαι διπλά για να είμαι ειλικρινής. Πρώτα γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους να γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω όμορφα φαγητά, θα δω τις γάτες μου, τα άτομα που αγαπώ, την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Και επίσης χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει - τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει.

Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που θεωρώ ότι είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η εντιμότητα, η ακεραιότητα, η ηθική. Προτιμάει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά. Οπότε χαίρομαι που εγώ θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή, εκεί που όλα αυτά είναι πάρα πολύ μακριά.



Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πάρα πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες, υπέροχες συζητήσεις, στεναχωριέμαι για την κόκκινη ομάδα. Γιατί ενώ προσπάθησα με την την κίνησή μου να καθαρίσω την ομάδα. Η ομάδα τελικά θα έχει πολλά προβλήματα. Με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό. Τώρα πλέον από μακριά θα τους στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια για να ξεπεράσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ότι προβλήματα έχουν. Επιστρέφω στην Αθήνα», τόνισε ο Κοψιδάς.

Και είναι αλήθεια πως ο ηθοποιός επιστρέφει επιτέλους στην Αθήνα αλλά στο πρώτο του post στο Instagram δεν έδειξε καμία πικρία. Το αντίθετο!

Η πόζα του Κοψιδά ήταν μέσα από το αεροδρόμιο του Άγιου Δομίνικου και σε αυτήν, ο Κοψιδάς ποζάρει χαρούμενος με ένα πλεκτό κοτσιδάκι – σήμα κατατεθέν των νησιών της Καραϊβικής γράφοντας χαρακτηριστικά: