Γιώργος Κοψιδάς: Ξέρεις ποιος διάσημος είναι κολλητός του πρώην παίκτη του Survivor (pics)

Γιώργος Κοψιδάς: Ξέρεις ποιος διάσημος είναι κολλητός του πρώην παίκτη του Survivor (pics)

Γιώργος Κοψιδάς: Η άγνωστη φιλία του.

Μπορεί ο Γιώργος Κοψιδάς να είναι πια εκτός Survivor όμως η απουσία του ήδη είναι αισθητή στο Survivor. Ο 45χρονος ηθοποιός δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τον Άγιο Δομίνικο και δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα τα social media του, οπότε είμαστε εν αναμονή των πρώτων του δηλώσεων, αφού έχει ήδη δει πώς είχε προβληθεί η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης.



Όσο ήταν στο παιχνίδι, ο ηθοποιός μίλησε και για την κατάσταση στην οποία μπήκε στο Survivor, ξέρουμε όμως από τις τελευταίες του δηλώσεις πως μπήκε σε άσχημη οικονομική κατάσταση στο παιχνίδι, τονίζοντας:

«Δε μπορώ να καταλάβω πώς εγώ ασκώ τέτοια επιρροή στους ανθρώπους, ώστε να κατευθύνω την ψήφο τους και να επηρεάσω την άποψη τους. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα 200 ευρώ στην τράπεζα. Είχα να δουλέψω μήνες με όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας.

Δεν έχω να τάξω ούτε χρήματα, κάτι που έχει κάνει ο Τριαντάφυλλος και το έχει παραδεχθεί ξεκάθαρα. Γυρνάει το παιχνίδι σε παιδιά για να τον κρατήσουν περισσότερο. Απορώ πώς ειναι δυνατόν να έχω τη δύναμη να επηρεάσω τη συνείδηση τόσο ανθρώπων που είναι ενήλικες και έχουν το μυαλό και την κριτική να αποφασίσουν τι θα κάνουν».

Ψάχνοντας πάντως το προφίλ του Γιώργου Κοψιδά στο Instagram, ανακαλύψαμε μια άγνωστη φιλία που έχει ο ηθοποιός με ένα πάλαι ποτέ μοντέλο. Οι δύο άντρες είναι κολλητοί και ο φίλος του, τον στήριξε από την πρώτη μέρα που μπήκε εκείνος στο παιχνίδι.

Οι δύο άντρες έχουν πολλές κοινές φωτογραφίες στα social media, τα τελευταία χρόνια.

Δες στην gallery για τι μιλάμε.