Survivor: Η αποκάλυψη του Κώστα Αναγνωστόπουλου 4 χρόνια μετά το τέλος του reality

Survivor: Η αποκάλυψη του Κώστα Αναγνωστόπουλου 4 χρόνια μετά το τέλος του reality

Με αφορμή ένα περιστατικό ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Αν υπάρχει κάτι που μπορείς με σιγουριά και βεβαιότητα μπορείς να πεις, αυτό είναι πως το Survivor είναι το πιο επιτυχημένο reality της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. 4 χρόνια μετά την επιστροφή του, το reality επιβίωσης σημειώνει τρελά νούμερα στα μηχανάκια της AGB και η αλήθεια είναι πως δεν απορούμε με το αποτέλεσμα αυτό.

Ο Τριαντάφυλλος έχει κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού και κάθε βράδυ στο Twitter επικρατεί ο απόλυτος χαμός με τα σχόλια. Την προηγούμενη εβδομάδα και λίγο μετά την αποχώρηση του, ο Γιώργος Κοψιδάς, χαιρετώντας τον Ηλία Μπόγδανο είπε: «Κάνε κουράγιο και δύναμη. Παίξαμε και χάσαμε».

Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν είδαμε ποτέ, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως κόπηκε στο μοντάζ. Όμως ο Τριαντάφυλλος επιμένει πως επειδή ήταν δίπλα το άκουσε με τα αυτιά του να το λέει. Και σκεφτόμαστε βέβαια, πως αν ήθελαν να εκθέσουν τον Τριαντάφυλλο κι εκείνος είχε άδικο το κομμάτι αυτό δεν θα κοβόταν. Με αφορμή λοιπόν αυτό το περιστατικό, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, πήρε τη σκυτάλη στο πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, και αποκάλυψε κάτι για το οποίο πραγματικά δεν είχαμε ιδέα.

Όχι η πληροφορία-αποκάλυψη δεν αφορά το φετινό Survivor, αλλά το Survivor στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος το 2017.



Τι είπε όμως; Δες στη gallery και το video που ακολουθεί.