Γιώργος Κοψιδάς: Εσύ θυμάσαι πού τον είχες δει πριν το Survivor;

Γιώργος Κοψιδάς: Εσύ θυμάσαι πού τον είχες δει πριν το Survivor;

Πόσο καλή μνήμη έχεις;

Ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν ένας από τους δυνατούς παίκτες του Survivor της ομάδας των διασήμων, καθώς αναλογικά έφερνε πάντα τις περισσότερες νίκες μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο. Όταν η Κάτια έφυγε η ομάδα αποδυναμώθηκε αρκετά, και κάπως έτσι περάσαμε στον ανασχηματισμό των ομάδων. Δεν είχαμε πια διάσημους και μαχητές, αλλά κόκκινους και μπλε.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν αρχηγός της κόκκινης ομάδας, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και αποχώρησε, όντας προτεινόμενος απέναντι στον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη. Και από εκεί που ήταν ένας πολύ συμπαθής ηθοποιός έγινε μέσα σε λίγες εβδομάδες ένας από τους πιο μισητούς παίκτες.

Το Twitter στην αποχώρηση του πήρε φωτιά και όχι άδικα αν μας ρωτάς. Ας πάμε όμως στα δικά μας και στον λόγο που βρισκόμαστε εδώ. Ήρθε η ώρα να τεστάρουμε τη μνήμη σου και να σε ρωτήσουμε αν θυμάσαι που είχες δει τον Γιώργο Κοψιδά ξανά, πριν τον δεις στο Survivor φέτος.

Ο Κοψιδάς εννήθηκε το 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2003 στην κοινωνική ταινία του Δημήτρη Ινδαρέ Γαμήλια νάρκη. Το 2004 συμμετείχε στη ρωσική κινηματογραφική παραγωγή Διακοπές στην Ελλάδα ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με ένα σύντομο ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Απαγορευμένη Αγάπη. Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στο ψυχαγωγικό show Ζω ένα δράμα με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο στο Mega Channel ενώ το 2006 έλαβε μέρος στις ταινίες Ο έτσι, Πανικός και παράνοια μέσα σε μια παραίσθηση και Το πρόσωπο. Μέσα στα επόμενα χρόνια έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές Στο Παρά Πέντε, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Amore Mio, Λατρεμένοι μου γείτονες και Καρυωτάκης ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στο Λούφα και απαλλαγή: I4.



Κι ενώ τα παραπάνω δεν τα θυμόμασταν ούτε κι εμείς, υπάρχει και μία σειρά πιο πρόσφατη σχετικά στην οποία συμμετείχε και για την οποία γράφονται αυτές οι γραμμές. Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη.



Μήπως τώρα φρεσκάραμε κάπως τη μνήμη σου;