MasterChef 5: Ο Τζιοβάνι αποθεώθηκε από το Twitter και όχι άδικα (photo+vid)

MasterChef 5: Ο Τζιοβάνι αποθεώθηκε από το Twitter και όχι άδικα (photo+vid)

Τον αγάπησαν, τον αγαπήσαμε και εμείς.

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Τζιοβάνι ωστόσο την έδωσε στη Μαργαρίτα σώζοντάς την από τη δοκιμασία αποχώρηση. Στη θέση της βρέθηκε η Κωνσταντίνα η οποία τελικά αποχώρησε. Οι ομάδεςσήμεραθα αναδιοργανωθούν και φυσικά ο Τζιοβάνι θα είναι εκείνος που θα καθορίσει το σημερινό... αποτέλεσμα.

Το θέμα της σημερινής ομαδικής δοκιμασίας έχει κάτι από Ασιατική κουζίνα και όπως φάνηκε από το teaser του επεισοδίου μια ομάδα θα διχάσει τους κριτές αλλά και τον καλεσμένο chef με τα… όχι και τόσο επιτυχημένα πιάτα της.

Όσο για τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι είναι πως θα διαλέξει κόκκινη ή μπλε ποδιά, φυσικά διάλεξε τη δεύτερη. Δεύτερο πλεονέκτημά του είναι πως θα καθορίσει τα μέλη, τόσο της μιας όσο και της άλλης ομάδας αλλά και τον αντίπαλο αρχηγό. Εκείνο που σήμερα ήταν νέο, ήταν πως ο αντίπαλος αρχηγός θα έχει το δικαίωμα, αν το επιθυμεί, να ανταλλάξει έναν παίκτη.

Μαργαρίτα, Νίκος, Παναγιώτης Στέφανος και Μαρία θα απαρτίσουν την ομάδα του Τζιοβάνι κατά συνέπεια Διονύσης, Ιωάννης Ανούς, Παύλος και Λία θα είναι η ομάδα του αρχηγού Ιωάννη. Εκείνος εν τω μεταξύ να σου πούμε πως κράτησε την ομάδα ως έχει και είναι γεγονός πως τα μέλη των ομάδων σήμερα θύμισαν τις πρώτες ομαδικές. Λες αυτό να συμβάλει θετικά στα σημερινά αποτελέσματα ή μήπως όχι;



Πάντως, ο Τζιοβάνι μετά τις αποψινές αποφάσεις του αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο σήμερα από τους πιστούς τηλεθεατές του μαγειρικού διαγωνισμού και αποθεώθηκε για το ήθος του και τον τρόπο που χώρισε τις ομάδες. Οι χρήστες του Twitter τον χειροκρότησαν και τα σχόλιά τους ήταν τα καλύτερα.

Δες περισσότερα στη gallery.