Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι (pics+vid)

Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι (pics+vid)

Οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες.

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας και τη νίκη της μπλε ομάδας, οι παίκτες όπως ήταν και λογικό αναστατώθηκαν. Το έπαθλο επικοινωνίας καταλαβαίνεις πως είναι ένα έπαθλο που τονώνει το ηθικό των παικτών και σήμερα μόνο μια ομάδα χάρηκε τα μηνύματα από τα οικογενειακά πρόσωπα, η μπλε.

Το σκορ έληξε 10-5 υπέρ των μπλε και το αγώνισμα ήταν γεμάτο εντάσεις. Ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη ταράξει τις ισορροπίες της κόκκινη ομάδας και μετά τη χθεσινή ψηφοφορία της Μαριάνθης και της Ελένης όλα έχουν πάρει νέα τροπή. Αλήθεια ποιος πιστεύεις θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι;



Τα προγνωστικά θέλουν τον Τριαντάφυλλο να μένει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου για ακόμη μια εβδομάδα, άλλωστε τώρα που επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο έχει ακόμη λίγες ημέρες να αποδείξει το λόγο που έχει μπει στο reality. Από την άλλη, η Μαριάνθη είναι το κορίτσι εκείνο που από το πρώτο της κιόλας παιχνίδι υποστήριζε πως το ατού της είναι το υγρό στοιχείο, από τότε όμως που το ακούσαμε αυτό ελάχιστες νίκες έχουμε μετρήσει. Η Ελένη πάντως είναι μια παίκτρια η οποία αν μας ρωτάς, τιμά τη φανέλα των κόκκινων και με το παραπάνω.

Παρά το αποτέλεσμα του σημερινού παιχνιδιού, όλοι οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο και για ακόμη μια φορά ακούσαμε τα πάνδεινα από τα στόματα των παικτών. Πρέπει να παραδεχθείς πως το party της ένωσης τελικά δεν τους… έφερε και τόσο κοντά.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.