Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μετά την προδοσία, η Σοφούλα θέλει να κάνει το απίστευτο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μετά την προδοσία, η Σοφούλα θέλει να κάνει το απίστευτο

Ο Βόσκαρης κατάφερε να τους κάνει όλους άνω κάτω και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν τα «σπασμένα».

Αυτές τις εβδομάδες, οι Άγριες Μέλισσες βλέπουν τη μία εξέλιξη να έρχεται μετά την άλλη. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει μείνει παραπονεμένος ή ότι κάποιος επεισόδιο είναι βαρετό. Ο Βόσκαρης έφερε τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Η δίκη του, όμως, ήταν ένα θέαμα που απέδωσε δικαιοσύνη. Έδωσε ικανοποίηση στο κοινό που τον έβλεπε μέχρι τότε να δρα ανενόχλητος.

Βέβαια, μέχρι αυτή να γίνει, ο Βόσκαρης κατάφερε να ανακατέψει πολύ τα πράγματα. Ανάμεσα στα διάφορα, η Σοφούλα που είχε σχέση με τον Άγγελο αποφάσισε να διαλύσει τον αρραβώνα της. Και, μάλιστα, για έναν άνθρωπο που την κορόιδεψε.




Μετά από όλα όσα πέρασε στο πλευρό του Βόσκαρη, επιτέλους κατάφερε πια να ξεφύγει από τα δίχτυα του και ξύπνησε από την εφιαλτική ζωή που ζούσε υπό την επιρροή του.

Τι συμβαίνει, όμως, συνήθως όταν καταλαβαίνουμε ότι έχουμε κάνει λάθος; Νιώθουμε άσχημα και προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Σε αυτήν ακριβώς τη διάθεση θα βρεθεί και η Σοφούλα, αλλά, όταν το αποφασίσει, ο χρόνος θα έχει περάσει.

Δες στην παρακάτω gallery πώς θα προσεγγίσει το θέμα του Άγγελου η Σοφούλα και τι μέλλει γενέσθαι στη μεταξύ τους σχέση. Ο κόσμος ίσως να μη συμφωνεί μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί.