Survivor: Αυτή είναι η αποψινή αποχώρηση (photos+video)

Survivor: Αυτή είναι η αποψινή αποχώρηση (photos+video)

Περίμενες να ακούσεις αυτό το όνομα;

Ίσως είναι περισσότερα τα ονόματα που θα ήθελες να ακούσεις στην αποψινή αποχώρηση, το μόνο σίγουρο είναι όμως πως μόνο ένα πρόσωπο θα φύγει μετά το συμβούλιο του νησιού. Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς, Χριστίνα Κεφαλά και Κώστας Παπαδόπουλος είναι τα υποψήφια ονόματα και σίγουρα οι εξελίξεις θα φέρουν τα πάνω- κάτω στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Πρέπει σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε η μπλε ομάδα με σκορ 10-4. Ο αγώνας δεν ήταν καθόλου εύκολος και οι περισσότεροι δυσκολεύτηκαν στα περισσότερα σημεία του στίβου. Αν πάντως σκεφτείς τις εντάσεις μεταξύ συμπαικτών, η σημερινή απόδοσή τους, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, ήταν αξιοπρεπέστατη, τι λες εσύ;



Λοιπόν, στην παραλία ήδη έχουν σχηματιστεί… κλίκες μεταξύ των μπλε αλλά και των κόκκινων παικτών και σίγουρα έχεις παρατηρήσει την ένταση μεταξύ James και Αλέξη. Όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής δεν είναι καθόλου ευχάριστα και ενώ υπάρχουν στιγμές που συμπονούμε τους λιγότερο ισχυρούς, βρίσκουμε σημεία στους μονολόγους τους που μας εξοργίζουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τους χρήστες του Twitter που υπερασπίζονται τον James και κατακρίνουν όσα λέει στις κάμερες ο Αλέξης.

Και ενώ όλοι οι παίκτες ξεχύθηκαν στη… μάχη και ενώ δόθηκε το έπαθλο φαγητού στους νικητές, όλοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο για να ακούσουν την ανακοίνωση αποχώρησης από τον Γιώργο Λιανό.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.