Survivor: Άλλαξε πάλι γνώμη ο Πάνος Καλλίδης για τη σχέση Μαριαλένας - Σάκη (video)

Survivor: Άλλαξε πάλι γνώμη ο Πάνος Καλλίδης για τη σχέση Μαριαλένας - Σάκη (video)

Τι ακριβώς συνέβη με το περιβόητο μήνυμα του Καλλίδη.

Ο Πάνος Καλλίδης έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες από την Καραϊβική και το Survivor και έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο τραγουδιστής είχε αφήσει εκ νέου υπονοούμενα για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη και τον Γιώργο Λιβάνη τονίζοντας:

«Η Μαριαλένα δήλωσε δημόσια στο Survivor πως έχει σοβαρή σχέση έξω. Το τραγούδι “που και που” το είπα για να πειράξω τον Γιώργο Λιβάνη, δεν ήθελα να αφήσω κάποιο υπονοούμενο», δήλωνε ο Πάνος Καλλίδης στην κάμερα του Happy Day ενώ στη σημερινή του εμφάνιση στο Πρω1νό, τα γύρισε και πάλι ο τραγουδιστής.
Όταν η Φαίη Σκορδά ήθελε επιτέλους να μάθει ποιο ήταν επιτέλους αυτό το μήνυμα που έφερε ο Πάνος στον Γιώργο Λιβάνη από τη Μαριαλένα, ο τραγουδιστής άλλαξε και πάλι γνώμη και δήλωσε:

«Πριν τρεις εβδομάδες που έφυγα από το Survivor ήταν διαφορετικές οι ομάδες, μπλε και κόκκινοι, άλλες οι συνθήκες. Όταν έφυγα εγώ ισχύει, αυτό που είπε και η Μαριαλένα στον Ατζούν, ότι έχει κάτι σοβαρό έξω και ότι της άρεσε αυτό που έχει έξω. Τώρα βλέπω αυτό που βλέπετε και εσείς στην τηλεόραση.



«Εγώ στον Γιώργο είπα ότι έβλεπα μέσα στο παιχνίδι, ότι δεν τρέχει κάτι με τον Σάκη, ότι τα παιδιά, επειδή είχαν μια σχέση δύο χρόνων, είναι φυσιολογικό να κάτσουν να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Δεν έβλεπα μια αναζωπύρωση σχέσης», τόνισε ο Καλλίδης αλλά κάπου εκεί άλλαξε γνώμη.